Prințul Charles „taie și spânzură”. Cum își lasă fără bani propria familie

Prințul Charles „taie și spânzură”. Cum își lasă fără bani propria familie
Prințul Charles, primul în linia de moştenire a tronului Marii Britanii, urmează să facă schimbări radicale atunci când îşi va intra în drepturi. Un expert regal susține că prinţul Charles va „reduce monarhia” pentru a economisi bani. Adică va retrage accesul la banii publici pentru mare parte din familia regală.

Vin vremuri grele pentru familia regală britanică, Prințul Charles „taie și spânzură”. El își lasă fără bani propria familie. Concret, arată expertul, planurile sale de a micșora monarhia ar putea avea în vedere doar șapte membri ai familiei regale, care să beneficieze de banii contribuabililor.

El va fi unul dintre norocoși, alături de soția sa,  Camilla, ducesa de Cornwall.  Apoi prințul William, Kate, ducesa de Cambridge și cei trei copii ai lor, prinții George și Louis și prințesa Charlotte. Restul membrilor familiei regale trebuie să înceapă să muncească pentru a avea din ce trăi.

Prințul Charles „taie și spânzură”

Regalii care nu se regăsesc pe lista celor șapte și-ar putea pierde titlurile și banii primiţi până acum pentru simplul fapt că dețineau un titlu. Angela Levin, expert regal, a declarat pentru talkRADIO: „Prințul Charles a vrut de foarte mult timp să reducă monarhia pentru a economisi și pentru a-i determina pe regali să merite banii pe care i-au primit de la contribuabili. Cred că nici Harry  nu se va regăsi pe lista cu membrii principali ai Familiei Regale”.

Familia regală a Marii Britanii are „istorie” în problemele de sănătate mintală. Chiar și regina a primit ajutor

„Regina nu a făcut aceste modificări dorind să-i ţină împreună la Palat din motive sentimentale, iar acum, la vârsta ei, nu și-ar dorit cu adevărat schimbări, ceea ce cred că este de înțeles. Dar Charles vrea să se schimbe totul  și cred că va face asta”, mai arată expertul.

Charles e supărat pe al doilea fiu al său

În timp ce relațiile cu prințul William și familia acestuia sunt strânse, nu același lucru îl putem spune despre relația prințului Charles cu celălalt fiu al său, prințul Harry. Răceala dintre tată și fiu a fost evidentă la înmormântarea Prințului Philip. Nici cu fratele său William, Harry nu pare să se înțeleagă mai bine.

Povestea din spatele celei mai emoționante fotografii cu prinții Charles și William

Un expert regal a susținut că prințul William este supărat pe cumnata sa, ducesa de Sussex. Asta, pentru comentariile sale din timpul interviului cu Oprah Winfrey. Amintim că Meghan Markle a spus că ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă după o neînţelegere cu privire la o rochie, scrie Express.

Sursa foto: Instagram

Trucuri pentru cel mai bun cozonac de Paște. Rețeta lui Chef Cătălin Scărlătescu