Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău dau declarații șoc în fața instanței. Judecătorii au rămas uluiți

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău dau declarații șoc în fața instanței. Judecătorii au rămas uluiți
Scandalurile se țin lanț de Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, chiar dacă au divorțat oficial. Cei doi nu ratează nicio ocazie pentru a se lua la ceartă.

Ultimul conflict a avut loc recent în sala de judecată. În timp ce iubitul Biancăi Drăgușanu spune despre fosta soție că este perfidă, ipocrită și vicleană, artista îl acuză că vrea să îi ia copiii și să o arunce în închisoare.

Faptul că s-au despărțit nu pare să schimbe cu nimic datele conflictului dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. De câte ori se întâlnesc încep să se certe. Acum au declanțat războiul pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

„În primul rând sunt total uimit și șocat de cât de perfidă, ipocrită și vicleană poate să fie Claudia.(…) Sunt 100% convins. Copiilor le e mult mai bine, sau cel mai bine, lângă mine și lângă familia mea. Nu s-a decis nimic astăzi. Au decis ei probe că stătea copilul la soare și nu avea batic, că în Spania era soare și nu trebuia să mă duc, aberațiile pe care le face. (…)  Sunt un pic agitat și supărat pentru că mi-a ajuns și poate asta e o refulare”, a spus Bădălău în fața magistraților, scrie spynews.ro

El a explicat cum este, de fapt, fosta sa soție: „În timp ce în fața instanței pozează într-o mamă minunată, cu lacrimi în ochi, ulterior spune că fostul soț încearcă să influențeze procesul, cumpărând-i pe judecători”.

O altă acuzație gravă lansată de acesta la adresa Claudiei face referire la faptul că ea ar fi încercat să înregistreze discuții din familia Bădălău.

„Punea aparate de înregistrat în jucăriile copiilor”

„Atunci când copiii veneau la mine, punea în jucăriile lor aparate de înregistrat, ca să înregistreze convorbiri între mine și familia mea despre alte subiecte. Om mai perfid și mai viclean și mai ipocrit nu am întâlnit”, a spus Gabi Bădălău.

La rândul său, artista iese la atac ;i îl acuză că vrea să îi ia copiii și să o bage în închisoare.

„Sunt dezamăgită de tatăl copiilor mei. Un om care a venit în fața publicului și a spus că își dorește ca pe acești copii să nu îi ia de lângă mamă niciodată.. eu vă anunț că își dorește să ia copiii de lângă mine și apoi să mă bage la pușcărie. Mi-a făcut plângere penală, mă acuză pe nedrept și vor să mă bage la închisoare ca acești copii să rămână fără mamă”, a povestit artista.

Ea a precizat că Gabi și familia sa „au călcat și calcă pe cadavre” și nu se gândesc la cei doi copii

„I-am crescut de la zero luni singură, zi și noapte. Gabi când era prin cluburi, eu eram ori acasă, ori în spital, cu acești doi copii”, spune Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu spune că fostul ei soț o acuză pe nedrept că ar fi pus camere în casa familiei Bădălău.

„Mă acuză pe nedrept că am pus nu știu ce camere în casa familiei dumnealui, mă acuză pe nedrept și aș vrea să vină în momentul în care vom ajunge într-o altă instanță să vină cu aceste probe. (…) Nimeni nu a înțeles câtă suferință am eu ca și mamă și câtă suferință au copiii mei și, sa mă iertați, nu vă dau satisfacție. Nicio instanță din lumea asta nu îi va da lui copiii”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.