Fotografii intime. Cum arată dragostea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău – Exclusiv

Fotografii intime. Cum arată dragostea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău – Exclusiv
Dacă peste an au existat momente în care toată lumea mondenă se aștepta ca Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să rămână despărțiți, după ce s-au certat, și mai ales după animozitățile cunoscute între blondină și mama iubitul lui ei, iată că lucrurile stau cu totul altfel.

Cu câteva săptămâni în urmă toată România a văzut cât de asumată este relația dintre cei doi. Chiar dacă gurile rele spuneau că Bianca Drăgușanu nu are voie să pun piciorul pe domeniul familiei Bădălău din Bolintin Vale, inclusiv imagini cu ea acolo au apărut în spațiul public, distribuite chiar de Gabi.

A fost semnul suprem de asumare a relației cu cea pe care o iubește, inclusiv în fața familiei.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, relație asumată

De ziua lui, Gabi Bădălău și-a făcut cel mai frumos cadou: și-a asumat public cu insistența, povestea de dragoste pe care o trăiește de ceva timp alături de Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au aflat în vacanță în Tailanda, vacanță care a fost cadoul Biancăi pentru iubitul ei, cu ocazia aniversării. A fost o vacanță de lux în care cei doi au fost răsfățați cu toate bunătățile pământului și cu întâlniri exotice deosebită.

Dacă de la începutul relației lor fotografiile de cuplu ale celor doi au fost extrem de rare, cu ocazia vacanței în Tailanda, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu aproape că au exagerat cu imaginile împreună pe care le-au distribuit pe rețelele sociale. Pur și simplu s-au filmat în timp ce pășeau desculți, alături, pe nisip și asta pe lângă mai multe imagini în care apar îmbrățișați și ținându-se de mână.

Cei doi amorezi se pregătesc să celebreze doi ani împreună

Povestea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a început în primele zile ale anului 2021. După ce au fost surprinși împreună într-un mall din Dubai, au plecat într-o vacanță exotică în Maldive. Iar de-a lungul relației escapadele exotice și city-break-urile împreună au continuat.

Mai mult, după cum a mărturisit Bianca Drăgușanu, fiica ei din căsnicia cu Victor Slav are o relație foarte frumoasă cu Gabi Bădălău, petrec timp împreună, vorbesc la telefon etc. De ziua copilei, Bădălău a participat alături de mama Sofiei, Bianca Drăgușanu, la petrecerea plină de culori și dulciuri.

Sursa foto: Instagram