Claudiu Bleonț vrea la primărie. Uluitor unde candidează!

Claudiu Bleonț vrea la primărie. Uluitor unde candidează!
Este super celebru pe scenă și, mai nou, vrea să devină foarte cunoscut în politică. Actorul Claudiu Bleonț șochează din nou. Acum câțiva ani și-a dat pantalonii și lenjeria intimă jos, în fața ziariștilor, iar odată despuiat a spus: ”Așa mică cum era îți făceai treaba cu ea”.

Între timp a mai ”crescut”, iar acum Claudiu Bleonț vrea să devină primar. Actorul a declarat că s-a mutat în comuna Beliș și va candida la primărie. ”La primăria din Beliş, Munţii Apuseni (n.r – voi candida). Nu că plec din Craiova, m-am mutat. Am buletin de Beliş. Nu am dreptul să vorbesc în dreptul nimănui şi să judec fapta nimănui. Decizia mea s-a născut din inimă. De ce? Iubesc Apusenii dinainte de a mă naşte, datorită tatei. S-a născut acolo, avea un cult pentru Apuseni. M-a plimbat de la 5 ani. Am vizitat Belişul de când era jos, înainte să vină lacul de acumulare. Am descoperit că mi-e dor definitiv de natură. Actoria mea face un pas dintr-o scenă a teatrului din Bucureşti sau Craiova, spre o scenă mai mare, în care dialogul e direct cu cerul şi cu Dumnezeu”, a declarat Claudiu Bleonţ la un post de televiziune.

Zilele acestea a avut o postare emoționantă pe pagia sa de Facebook: ”Nu am putut să nu remarc că în Beliș a început deja campania electorală, așa că astăzi vă propun pentru fotografia de mai jos o cheie de interpretare politică: Un cal alb și un câine negru s-au aliat pentru binele comun. Câinele negru exploatează calul alb.

Câinele negru îi face masaj calului alb. Câinele negru și calul alb fac planuri comune pentru îndepărtarea boului maroniu (nu apare în cadru, dar vă provoc la un exercițiu de imaginație). P.S.: eu oi fi câinele, oi fi calul sau poate boul? Vă provoc să continuați sau să imaginați dialogul dintre ei”.

Claudiu Bleont

Cum a ajuns să aibă patru neveste

Celebru pentru rolurile sale, de pe scene de teatru sau din filme, actorul Claudiu Bleonț e celebru și în rândul sexului slab. El a ajuns la a patra căsătorie. Actorul în vârstă de 60 de ani, a semnat trei certificate de divorț, iar acum are o fetiţă de 6 ani cu a patra soţie.