Cleopatra Stratan și Edward Sanda își deschid o afacere. Pentru ei banii vorbesc

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își deschid o afacere. Pentru ei banii vorbesc
Pentru Cleopatra Stratan există două lucruri importante în viață: muzica și soțul ei, Edward Sanda.

E atât de îndrăgostită de ceea ce face, că nu vrea să schimbe nimic în viața ei. Cel puțin deocamdată.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își deschid o afacere. Pentru ei banii vorbesc

Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu vor să meargă mai departe cu studiile. Fiica lui Pavel Stratan le-a explicat fanilor că nu consideră un lucru foarte important facultatea, așa că deocamdată se ocupă de muzică. În plus, relația cu soțul ei e pusă pe primul plan.

”După liceu nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a declarat aceasta cu ceva timp în urmă.

„Nu mă văd să mă las de muzică”

În asentimentul lui Cleo este și Edward, care nu se rușinează de faptul că nu are studii superioare. Mai mult, el a spus că urmează să-și deschisă cu Cleo o afacere, dar nu a vrut să dea mai multe detalii despre acest lucru. „Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate și nu mi-e rușine. Dacă am face asta nu ne am mai axa pe muzica.

Probabil in viitor o sa ne facem și studii superioare. Dacă o sa aleg sa fac o facultate o sa aleg ceva care ar merge mana în mana cu muzica. Nu mă văd să mă las de muzică, este pasiunea mea, viața mea, nu pot. Vrem sa ne deschidem si o afacere. (…) Nu spun mai mult, o sa vedeti la momentul respectiv.”, a declarat Edward Sanda la Antena Stars.

Cleo este cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV

E drept că tânăra se bucură de un succes incredibil și a reușit până în acest moment să obțină șase recorduri mondiale. Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit premiul pentru pentru cea mai tânără cântăreață care a înregistrat un album. Tot Cleo este și cea mai tânără interpretă care a înregistrat un hit național.

Dar și cel mai tânăr interpret care a obținut trei premii MTV. Și nu în ultimul rând, cea mai bine plătită artistă tânără. Ea a luat 10.000 euro pentru o singură melodie, bani pe care i-a donat donați în scopuri caritabile.

Sursă foto: instagram