Premii în euro la Masked Singer România de la Pro Tv. Muma Pădurii o obsedează pe diva emisiunii

Premii în euro la Masked Singer România de la Pro Tv. Muma Pădurii o obsedează pe diva emisiunii
Show-ul Masked Singer România devine din ce în ce mai interesant. Toată lumea e curioasă să afle cine sunt personalitățile care se ascund în spatele măștilor.

Măști spectaculoase, show pe cinste. Așa s-ar putea descrie Masked Singer România în doar câteva cuvinte. Care a fost masca care i-a tulburat pe mulți.

Premii în euro la Masked Singer România de la Pro Tv. Muma Pădurii o obsedează pe diva emisiunii

Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri, Masked Singer România ține românii pe jar, pentru că toți sunt extrem de curioși să afle cine sunt celebritățile din spatele fantasticelor măști. Toată lumea e cu ochii pe enigmatica Muma Pădurii. Un personaj greu, care trebuie să recunoaștem, i-a pus pe gânduri chiar și pe detectivi.

Cine să fie oare? Maia Morgenstern? Sau poate Oana Pellea? Sau de ce nu, Andreea Raicu? Dar dacă e Dana Budeanu sau dr. Cristian Andrei ori Florin Călinescu? Rămâne de văzut.

„Nu mai pot cu tine, Muma Pădurii!”

Muma Pădurii a șocat-o pur și simplu pe Mihaela Rădulescu, care spune că această mască, mai în glumă, mai în serios, a început să o bântuie noaptea. „Nu mai pot cu tine, Muma Pădurii. E personajul care mă irită tare, nu pot să dorm noaptea, chiar am o problemă reală! Mă bântuie.

O și văd în finală pentru că e cel mai greu de ghicit. Mă enervează de mor că nu mă simt deloc aproape, nu reușesc deloc să intru în pădurea ei. Deocamdată e un bărbat. De fapt, n-am fost niciodată sigură și asta cred că e marea calitate a acestui personaj. Dacă tu îmi prezentai panoplia de măști și îmi spuneai:

”Alege o mască, ce vrei tu!”, la Muma Pădurii mă duceam. Mi se pare fabulos să fii muiere, care stai bine pe picioare, și să te duci în zona aia, să fii Muma Pădurii, și să poți să interpretezi, să poți să te joci și să fii urâtă. Culmea, e un personaj neplăcut, e un personaj negativ, dar uite, aș fi vrut Muma Pădurii, clar. Mi s-ar fi părut foarte distractiv!”, e de părere frumoasa Mihaela Rădulescu, potrivit ProTV.  Adevărul despre Muma Pădurii îl aflați în această seară, de la ora 21:30, pe ProTV.

Sursă foto: stirileprotv, instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp