Cleopatra Stratan și Edward Sanda, vacanță de vis la Paris. Fericirea lor e molipsitoare. Video

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, vacanță de vis la Paris. Fericirea lor e molipsitoare. Video
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat într-o binemeritată vacanță la Paris. Cei doi îndrăgostiți sunt mai fericiți ca niciodată.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își trăiesc viața așa cum vor. Și pentru că au stat prea mult în casă în perioada pandemiei, acum își iau revanșa.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, vacanță de vis la Paris. Cu cine s-au întâlnit vedetele

Parisul este orașul care captivează cu frumusețea sa pe oricine are norocul să-l viziteze. În orașul luminilor au ajuns de două zile și Cleopatra Stratan împreună cu soțul său, simpaticul cântăreț Edward Sanda. Aceștia au fost fascinați de arhitectura boemă și cafenelele ce poartă aerul specific acestei metropole.

Soții au vizitat muzeele impresionante și au admirat colecțiile de artă, bucurându-se ca niște copii. Iar Edward, în stilu-i caracteristic, a făcut o glumă când a văzut tabloul Monalisei: „Vând tablou”.

Cleopatra a fost fascinată de Disneyland

Bineînțeles nu au ratat nici Disneyland-ul, iar Cleopatra a fost fascinată de acest loc: „Doamne, cât e de frumos, nici nu mai știu unde să mă uit”. Cleopatra și Edward s-au plimbat pe Champes Elysees și bineînțeles, nu au ratat nici Arcul de Triumf. „Am ajuns și la Herăstrău. Și mai stăm un pic pe aici, să vedem care-i treaba. Și o luăm spre Berceni, în partea aia”,  a spus amuzat cântărețul.

Ce au făcut la Muzeul figurilor de ceară

Distracție mare a fost și la Muzeul figurilor de ceară. Dacă artista a făcut o fotografie alături de regina Elisabeta, Edward s-a imortalizat alături de președintele Americii, Joe Biden, Elvis Presley și multe alte nume sonore. Pentru că e îndrăgostită de parfumuri, Cleopatra și-a anunțat soțul că urmează să-și cumpere parfumul visurilor, iar acesta, pentru că o adoră, a acceptat fără nici un fel de comentarii.

Fanii au fost extrem de încântați să vadă cum se distrează cei doi și le-au trimis mesaje pe bandă rulantă. „Tineri, frumoși și extrem de talentați!, Să aveți o vacanță de vis, să vă întoarceți cu amintiri frumoase!”, sunt doar câteva din cuvintele frumoase trimise de internauți.

Sursă foto: instagram