Ceea ce l-a propulsat pe Codin Maticiuc în inimile oamenilor au fost numeroasele sale acțiuni umanitare, acesta fiind, împreună cu părinții lui, proprietarii unui orfelinat, deși el a scris și o carte și a participat la numeroase emisiuni tv.
Cele mai sensibile gesturi care l-au propulsat pe Codin au fost acțiunile de strângere de fonduri pentru renovarea secției de oncologie pediatrică a spitalului Fundeni. Fără doar și poate, băiatul de Dorobanți este și înzestrat cu talent la scriere, iar relatările lui din instituția menționată au zdruncinat sufletele multora.


Din păcate, chiar acum în timp ce milionarul era în plină glorie personală – renovările de la Fundeni avansează, primul sezon al show-ului Masked Singer de la ProTV unde este jurat, a atins puncte de rating foarte mari, iar fiica lui, Smaranda, îi aduce toată împlinire de care nu a crezut că se va bucura vreodată – a fost depistat cu COVID-19. Și el, și iubita lui, cât și fiica sa, plus băiatul dintr-o altă relație a iubitei.
Asta îl va ține pe tușă o perioadă pe Codin, chiar dacă suferă doar de o formă ușoară. Vestea i-a tulburat pe toți cei implicați în renovările de la Fundeni, cât și pe pacienții spitalului, „care îl cunosc pe Codin și care e un fel de Moș Crăciun pentru toți”.

„Am covid19
Nu, nu este o glumă macabra de Valentine’s Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta…
Anyway haideți ca va spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară.
Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical căci din câte știu sunt singurii care pentru 250 de lei îți fac testul acasă. Cum noi eram mulți (cu părinții mei) chiar merita 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare.
Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca părinții mei și ai ei au nu a au fost infectați. Alt noroc este ca am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât. Fără alte simptome care sa ne supere. Doamne ajuta!”, a anunțat Codin Maticiuc pe conturile lui de pe siteurile sociale.

„Câteva fun facts:
1 nu am sunat la DSP căci mi-au spus cei de la OK Medical ca anunțaseră ei și 48 de ore mai târziu, DSP-ul m-a sunat pentru ancheta epidemiologica.
2 încă de luni i-am anunțat pe toți cei cu care m-am văzut cu 7 zile în urmă. Nimeni nu s-a îmbolnăvit, ce-i drept am fost prudenți.
3 nu am nicio idee de unde am luat eu. Am fost cat de prudent este omenește posibil cu erorile de rigoare incluse.
4 iau doar vitamine pe post de tratament
5 anunțul public îl fac astăzi, după finala Masked Singer România pentru ca nici eu, nici ProTv-ul nu ne-am dorit ca audiențele zdrobitoare de concurență pe care le-am înregistrat aseară sa fie puse de concurența pe seama unui „stunt de PR” sau ceva de genul. Știu, suntem paranoici dar suflatul în iaurt a devenit sport național.
În concluzie:
Am covid19, eu și ai mei și cel puțin deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau ca noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-va cât puteți. Purtați mască, nu e atât de greu, am demonstrat-o chiar noi cei de la Tshirt Factory când am făcut măștile noastre și cool și ușoare pe care trei luni mai târziu OMS-ul le-a declarat pe locul 3 ca siguranță. Încercați să amânați cât puteți momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă.
În același timp as vrea sa menționez că sunt impresionat de masurile luate de guvern pentru combaterea acestui virus. Bănuiesc ca astăzi, la 5 ani de la Colectiv, ei vor lua masuri drastice și pentru distrugerea bacteriilor intraspitalicesti și poate îmi vor face concurența la inițiativa mea #spitalepublicedinbaniprivati cu mult mai puternicul #spitalepublicedinbanipublici. Bănuiesc că dacă au oprit planeta pentru covid, vor muta munții de acum pentru sistemul sanitar din România.”, a mai transmis el.

Vedeta lui Dan Diaconescu, Tolea Ciumac, a încurcat-o cu polițiștii italieni. Ce urmează

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri