Devenit vedetă în timpul derulării cazului-dezbatere „Elodia” la OTV, Tolea Ciumac s-a apucat și de prostii pe lângă luptele de contact pe care le practica. El a fost prins de polițiști făcând contrabandă cu țigări. Astfel, luptătorul a fost condamnat definitiv de Tribunalul Bacău, în luna septembrie 2020, la 3 ani și 4 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Imediat după aflarea deciziei instanței, Tolea Ciumac, care locuia cu soția Alina și copilul în comuna Roșu – Ilfov, a reușit să fugă din țară. Nu a încetat, însă, să posteze se pagina lui de Facebook fotografii și informații despre competițiile sportive la care a participat sau urma să participe. Se comporta ca un om liber, fără nicio problemă. Ultima fotografie a postat-o pe 25 octombrie, dintr-un restaurant din Veneția, unde a luat masa cu soția și niște prieteni.

Foto Facebook: În luna iulie, Tolea și Alina Ciumac și-au petrecut concediul pe litoralul românesc, fără nicio grijă

Nu peste mult timp avea să fie arestat de polițiștii italieni, informează, în exclusivitate, cancan.ro. Tolea Ciumac a fost încătușat în localitatea San Casciano in Val di Pesa și, conform aceleiași surse, s-ar afla i acum în arest, în vederea punerii în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani și 4 luni. Astfel, în următoarea perioadă, luptătorul ar urma să fie adus în țară și predat autorităților din România.

Profiul de sportiv a lui Tolea

Pe site-ul Dynamite Fighting Show, Tolea Ciumac are o carte de vizită ca sportiv. Niciun cuvânt despre palmaresul său infracțional. Pe 21 noiembrie, urma să se confrunte la Iași cu Florin Rambo Lambagiu (foto), anunța site-ul, semn că cei de acolo și organizatorii habar nu aveau de problemele cu legea ale lui Tolea.

„Născut în Republica Moldova, Tolea Ciumac a început sportul de contact cu luptele greco romane, iar ulterior, la începutul anilor 2000 și-a făcut debutul în galele Local Kombat. În ciuda controverselor create în jurul său de-a lungul timpului, Ciumac și-a continuat cariera sportivă și a devenit un obișnuit al campionatelor de kempo.

Cu multiple titluri de campion național, european și mondial de kempo, Tolea a făcut o carieră și în MMA. Cu un record de 12 victorii și 13 înfrângeri, acesta este neînvins în România, bifând nu mai puțin de 9 victorii consecutive în RXF, acolo unde deține și centura de campion la categoria grea”.

Exclusiv. De ce se dă Andreea Bălan cu capul de oglinzi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri