Codin Maticiuc contemplează la cum ar fi fost viața lui dacă nu se năştea într-o familie cu bani. „În Dristor, cu igrasie…”

Codin Maticiuc contemplează la cum ar fi fost viața lui dacă nu se năştea într-o familie cu bani. „În Dristor, cu igrasie…”
Codin Maticiuc e pe val și trăiește în lux. Nu se uită la bani când vine vorba de cei dragi. Și, în plus, se implică în a le face o viață mai bună copiilor bolnavi de cancer.

Toată România a aflat despre campania socială a lui Codin Maticiuc, în care a reușit să implice și alte vedete din țară, care au făcut donații consistente pentru sprijini această cauză nobilă.

Luni, Codin Maticiuc a povestit despre viața lui de familie. Și despre copilăria lui. Nu i-a plăcut școala și nu a urmat exemplul tatălui care a fost absolvent de două facultăți și cel mai tânăr ambasador pe care l-a avut România.

Ce s-ar fi întâmplat cu Codin Maticiuc dacă era sărac

„Daca n-aș fi avut bani din familie, dacă tatăl meu nu știa atât de bine să-i facă eram rău de tot. Noroc cu el, că i-a placut școala mult. Aproape la fel de mult cât NU mi-a plăcut mie. A facut vreo doua facultăți în care a excelat, apoi leader prin minister și cel mai tanar ambasador al nostru. Nu cred ca împlinise 30. La 30 ani eu beam pe barca unui prieten cu niste curve căci atât mă ducea capul.

Deci dacă n-aveam? Să ne imaginăm, zic. Pitic aș fi fost oricum, așa mi-e gena. Gras la fel, că sunt născut într-un apartament cu igrasie din Dristor și m-am îngrășat cu KFC nu cu icre negre cum credeți. Îmi plac și mie tot papanașii, nu creme brulee-ul.

Bun, deci mic și gras. Nu mi-au plăcut școala și munca vreodată, probabil aș fi fost nevoit s-o prestez pe a doua dar fără prima n-aș fi ajuns departe. Aș fi alergat după combinații imediat după liceu, căutător desăvârșit de cale ușoară, cum mă știu. Aș fi trăit de pe o zi pe alta, dar as fi trăit la maxim asa cum am făcut-o oricum”, scrie Codin Maticiuc într-o postare pe Facebook.

Cinematografia l-ar fi atras ca un magnet, oricum

„As fi băut tot vodcă-mere dar Finlandia, nu Grey Goose. As fi mers tot la LOFT dar la bar, nu la masă. Aș avea mai puțini prieteni. Nu, as avea același număr de prieteni, doar mai puține cunoștințe. Kent, nu Cohiba.

As fi descoperit cinematografia mai devreme, de asta sunt sigur. As fi lucrat orice, figurație, cascador, cărător de lumini sau ceva. As fi crescut tot cu BUG Mafia și Paraziții și m-aș fi refugiat tot în Nickelback și Luke Combs. Aș fi scris cărți oricum, poate însă de publicat nu mi le-ar fi publicat nimeni”, a mai explicat acesta.

Cele mai importante repere din viața lui Codin Maticiuc

„Cumva as fi ajuns la etajul unde sunt internați copiii bolnavi de cancer, la etajul 7 de la Fundeni și aș fi continuat până în ziua de astăzi să le car portocale și oncoxin. Nu aș fi reușit nici măcar sa visez să renovez acel etaj, darămite o inițiativă ca #spitalepublicedinbaniprivati. Banii mi-au adus notorietate și notorietatea m-a făcut să pot face ce am făcut în social.

As fi vizitat tot ce am vizitat și pana acum, mai puțin hotelurile și restaurantele scumpe, dar în rest as fi văzut totul cu rucsacul în spate și la pas.

Femei? Mult mai puține, asta e clar și probabil niciuna faimoasa. Până la urmă premisa acestui exercițiu este „dacă n-aș fi avut bani”, nu „dacă n-aș fi avut bani dar eram înalt, frumos și deștept”. Sigur insă m-aș fi îndrăgostit tot de Ana mea și as fi făcut-o cumva să mă iubească și ea. De ce sunt așa sigur? Pentru că doar eu + Ana = Smaranda. Și întâlnirea mea cu Smaranda este scrisă în stele, simt asta. Nouă ne-a fost dat să ne întâlnim și să ne construim unul pe celălalt, unul fără altul nu se putea pe aceasta lume”, a mai scris Codin Maticiuc.

Sursa foto: Instagram