Mihai Bendeac îi bate obrazul lui Codin Maticiuc după episodul beției. „Cuvintele sunt de prisos. Bă, sunt prost!”

Mihai Bendeac îi bate obrazul lui Codin Maticiuc după episodul beției. „Cuvintele sunt de prisos. Bă, sunt prost!”
Cu doar câteva zile în urmă, Mihai Bendeac a apărut pe rețelele de socializare într-o ipostază care nu-i face deloc cinste.

Prietenul Codin Maticiuc l-a filmat pe Mihai Bendeac în stare de ebrietate, apoi a urcat filmul pe rețelele de socializare. Șoc pentru familie și prieteni.

„Mihai Bendeac își pune cenușă în cap. Cuvintele sunt de prisos. Bă, sunt prost…”

Internauții au rămas șocați când l-au văzut pe Mihai Bendeac pe rețelele de socializare așa cum nu ar fi crezut niciodată. Actorul era beat și, a recurs la un gest, care a devenit imediat viral: în mijlocul șoselei, și-a dat pantalonii jos, iar toată lumea i-a văzut posteriorul.

Nu s-ar fi aflat nimic, dacă Codin Maticiuc nu ar fi filmat totul (VIDEO AICI!) și nu ar fi urcat pe rețelele de socializare. „Sâmbătă seara am ieșit în oraș cu Bendeac, mai exact la LOFT. Ne-am îmbătat îngrozitor, de asta suntem clar vinovați amândoi. El s-a dat în stambă pentru că (nah), defect profesional, iar eu l-am filmat și am pus pe story.

Pentru că sunt un dobitoc bețiv. A doua zi când m-am trezit am șters totul, prea târziu însă. Circul fusese preluat de toată presa din România. Bună sau rea, de cancan sau de știri politice, toată presa din țară a vuit despre asta. Normal, o să ziceți: știre, domnule”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

Citește și:

Video. Beat turtă, Mihai Bendeac și-a dat chiloții jos în mijlocul străzii! A rămas gol-goluț, în timp ce părinții săi se rugau la Arsenie Boca pentru el

Exclusiv. Bendeac a rupt prietenia cu Maticicuc din cauza live-urilor cu el beat și dezbrăcat!

„Nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens”

Amândoi au greșit, iar acum nu știu cum să-și mai ceară iertare națiunii. De altfel, Bendeac a spus că de vină pentru astfel de situații este și anturajul care nu-l ajută deloc.

„Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele și tuturor celor care mă iubesc și mă apreciază. Cuvintele sunt de prisos. Recunosc că sunt prost. Bă, sunt prost, recunosc că sunt prost, nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens, dar faptul că îmi dau seama, e un prim pas”, a spus Mihai Bendeac pe Instagram.

Sursă foto: instagram