Gigi Becali a cedat și a izbucnit în hohote de plâns. Mereu a sperat în iertare

Gigi Becali a cedat și a izbucnit în hohote de plâns. Mereu a sperat în iertare
Gigi Becali a sperat în iertare. Om cu frica lui Dumnezeu, ortodox practicant, care, după cum spune, se roagă zilnic în biserică. Ba chiar a spus că vrea să devină călugăr. Nu este de mirare că a plâns când a primit Crucea Patriarhală pentru mireni.

Gigi Becali a plâns în fața preoților, duminică, 26 septembrie, cu ocazia ctitoririi Mănăstirii Pantocrator din Drăgănești, județul Teleorman. Latifundiarul din Pipera, alături de sora sa, Domnica Geambazi, dar și de fostul primar general al Bucureștiului, Adriean Videanu, sunt cei trei ctitori ai noii Mânăstiri, Întreaga ceremonie s-a desfășurat sub Înaltul Patronaj al Patriarhului Daniel, fost mitropolit al Moldovei și Bucovinei.

Gigi Becali a cedat și a izbucnit în hohote de plâns

Gigi Becali (63 de ani) a primit din partea Patriarhului Daniel Crucea Patriarhală pentru mireni. Milionarul care speră în iertarea păcatelor, iar această onoare l-a emoționat până la lacrimi. Sora lui Gigi a primit Crucea „Maria Brâncoveanu”. La slujbă au participat câteva mii de credincioși din toate zonele țării.

După ani de excentricități și explozii vocale, la fiecare act de caritate, Gigi Becali a decis, de ceva timp, să fie modest. Are legătură și cu anii petrecuți în detenție, dar mai ales cu credința sa. Om cu frica lui Dumnezeu, ortodox practicant, care, după cum spune, se roagă zilnic în biserică. Modestie și simplitate sunt noile cuvinte de ordine în ceea ce îl privește pe Gigi Becali.

Patronul echipei de fotbal FCSB este cunoscut pentru faptul că își dedică timpul credinței. Omul de afaceri încearcă să facă cât de multe faptul bune cu putință. A finanțat construirea a zeci de mânăstiri și a ajutat sute de oameni aflați la ananghie.

Cu prilejul sfințirii bisericii Mănăstirii Pantocrator în 26 septembrie 2021, vom avea bucuria de a ne închina ,,Mâinii Stângi a Sfintei Maria Magdalena” care este caldă, ce va fi adusă de la Sfântul Munte Athos, au transmis reprezentanții Mănăstirii Pantocrator.

@cosmindelabragadiruu

Becali Sfant

♬ sunet original – CosminMinu

Ar vrea să se retragă la mănăstire

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că la un moment dat se va călugări și va pleca din București. Însă, soția și fetele lui nu sunt de accord.

”Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a mărturisit Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

De curând, Gigi Becali a fost naș. Nu a rezistat rugăminților fetei lui Anghel Iordănescu, celebrul jucător antrenor de fotbal. Însă, a spus din capul locului că nu va participa la petrecere.

„Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg.  De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis «Măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă! La masă nu vin! La muzică, la distracție nu vin». I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică. La masă nu am călcat.

Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc”, a declarat Gigi Becali la Pro X.