Codin Maticiuc, după un incident cu un „bombardier” la Untold: „Vreau să mă duc la pușcărie”

Codin Maticiuc, după un incident cu un „bombardier” la Untold: „Vreau să mă duc la pușcărie”
Codin Matiucic a fost la Cluj, la Untold. Aseară, când a ieșit de pe stadion, a avut parte de un incident cu un individ care a s-a luat de fetele cu care se afla actorul. Nevasta și o prietenă. Codin a relatat pe Facebook ce a pățit, cerând ajutorul celor care l-ar putea identifica pe un „bombardier”, care a sărit să-l apere pe mitocanul ce jignise femeile.
„Vreau să mă duc la pușcărie”
Aseară când plecam de la Untold împreună cu doua fete cineva a jignit-o pe una dintre ele. Rău. M-am întors și l-am văzut pe jegos. Un grăsuț penibil și frustrat pe care (recunosc) l-am jignit și eu înapoi. I-am spus ceva de genul că îl bat ca la concurs. Vocifera și el ceva, nu foarte convins iar fetele mele ma trăgeau înapoi. Deodată, total din neant, un bombardier în hanorac Palm Angels (se putea altfel?!?) a încercat sa ma lovească printre ele. Cumva m-am ferit și mâinile fetelor care ma împingeau pe strada l-au mai blocat și ele și n-a reușit sa ma atingă.
Am avut noroc ca ma aflam chiar la ieșirea din festival și era poliție și jandarmeria care au intervenit imediat. Zic ca am avut noroc căci bombardierul și grăsuțul probabil mă dovedeau. Din păcate l-au legitimat doar pe bombardier, nu și pe grăsuț.
Ce credeți? Era din Cluj? Arș! Era din București de la mine, bineînțeles! Dristor mai exact.
Ei și aici vine treaba. Va rog frumos, va las aici poze cu smardoiul, dacă îl recunoașteti va rog să-mi lăsați în privat, ce știți de el. Îl bate fratele vostru așa mic cum e. În general, sa știți, H&M și Zara dau de pământ cu Palm Angels (mai ales cu ăla de Dragonul Roșu).
Știu, e ilegal să-ți faci dreptate singur și poliția din Cluj mă așteaptă să fac plângere. N-o să fac. De ce? Am mai făcut la circa 2, la mine la București și au lucrat cu infractorii. Încredere zero. Plus că nici nu prea exista lege, că până la urmă doar a încercat să mă lovească. Cred că nici amendă  nu-și ia. Mai bine-l amendez eu.
Revin, dați-mi un semn de bombardierul cu fakeul Palm Angels. Îl urechez singur la el în cartier. Chiar la el la bloc.
E normal și legal? Nu e. Gigi Becali s-a dus la închisoare fix pentru că și-a făcut dreptate singur. Nu va încurajez și nici nu vă recomand să faceți asta dacă vă aflați în locul meu. Fac eu și sunt gata să plătesc pentru asta, dar o tragere de urechi și un șut în cur merită să îi trag cocalarului.
Apreciez dacă shareuiti ca să-l găsesc și eu pe croitorasul cel viteaz. Mulțumesc anticipat. (Codin Maticiuc)