Codin Maticiuc ni-l dezvăluie pe Mihai Bendeac, sub pretext că a scris o carte

Codin Maticiuc ni-l dezvăluie pe Mihai Bendeac, sub pretext că a scris o carte
O față mai puțin cunoscută a actorului și juratului de la X Factor ne este prezentată de Codin Maticiuc, un alt tânăr teribil al showbiz-ului și al generației sale. Mihai Bendeac a scris o carte, iar prietenul lui Codin spune că e mult mai mult decât atât. Dincolo de umorul pe care-l stârnesc ei ca actori se ascund niște suflete mari, oameni implicați în viața comunității.

 Un singur om

„Mihai Bendeac a scos o carte. Nu, nu, nu așa vreau sa încep. Mihai Bendeac a fost cu mine la Fundeni înainte să încep #spitalepublicedinbaniprivati, a rămas impresionat de ce a văzut acolo și a promis ca ma va ajuta în acțiunea mea de a renova spitale de stat.

A început de ceva vreme, donând 20% din veniturile lui din online către această cauză. Știți cum arată lista mea de donatori importanți acum? Sunt 30 în total, firme puternice din România cu cifre de afaceri de milioane. Și Mihai Bendeac. Pe locul 23. 23 din 30, singura persoana fizica din niște monștrii financiari. Buuun, continuăm.

Mihai Bendeac a scris o carte. Se numește „Conversații cu mama”, o puteți lua de pe Tshirt-factory și este o carte foarte mișto. Am citit-o dar nu vreau sa vorbesc acum, în acest articol despre conținut. Pur și simplu nu vreau. Sa va povestesc chestii, de ce și cat de mult îmi place ar umbri ceea ce urmează: Mihai donează TOT venitul lui din carte către Fundația Metropolis și #spitalepublicedinbaniprivati și să mă scuipați pe mine dacă pana de 1 martie nu trece pe primul loc intre toți marii donatori, firme care își și deduc din taxe contribuția. El, singur, un om. Pe persoana fizică. Din toți prietenii mei milionari? El. Un actor. Deloc sărac dar departe de a fi milionar. Intre toate brandurile? El. Brandul Mihai Bendeac. Numărul unu.

Ce sa îi zic eu lui? Mulțumesc? S-ar supăra căci știe cât muncesc, unde merg banii, vede rezultatele. Poate îi mulțumiți voi. Cumpărandu-i cartea. Sau fie și printr-un gând bun.

Las linkul cu cartea la comentarii iar voi puteți dona și doi euro lunar acestei cauze cu un simplu mesaj la 8845 cu textul „FACEM”. Mulțumesc”.

Are cuvântul Mihai Bendeac: „O rog pe mama să mă ierte”

Pe pagina lui de socializare, Mihai Bendeac și-a invitat fanii să-i fie alături în acțiunea lui de a schimba viața în mai bine a unor copii și așa chinuiți de boală.

“Varianta ideală pentru mine ar fi că oamenii să cumpere cartea și să nu o citească. De cumpărat, mi-aș dori să o cumpere pentru că realizarea dezideratului caritabil are o importantă deosebită. Aș vrea, totuși, să n-o citească pentru că mi s-a făcut frică. Iubesc sinceritatea. Dar excesul de sinceritate îți poate face rău. În cazul în care o vor citi, îi rog să mă ierte. Și pe mama o rog să mă ierte. Ce-a vrut ea și ce-am făcut eu… Cu toate astea, de zâmbit, e posibil să zâmbiți. De emoționat, e posibil să vă emoționați. Mai departe… scrie în carte. Dacă veți găsi anumite întâmplări sau păreri a fi deranjante, șocante, revoltătoare, vulgare, imorale sau complet ireverențioase… AIA E! Îi mulțumesc mamei pentru încredere. Mulțumesc editurii pentru gestul superb de a dona și veniturile lor. Mulțumesc anticipat cititorilor care vor alege să o cumpere si să n-o citească. Faceți un lucru superb!”.

Cartea este disponibilă pentru comandă aici: bkz.ro/Carte-Bendeac. Prețul cărții este 49 de lei

Toate încasările pe care autorii le primesc din vânzarea acestei cărți sunt donate integral pentru scopuri caritabile. Primul proiect în acest sens va fi renovarea secției de oncologie pediatrică, din cadrul Spitalului Fundeni de la etajul 7.

Premieră în România. Metrou construit de Primăria Sector 4 cu fonduri europene. Ce spune primarul Băluță

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp