Codin Maticiuc, o nouă schimbare în viața lui. E în culmea fericirii și n-a putut să reziste să nu le spună tuturor. Foto

Codin Maticiuc, o nouă schimbare în viața lui. E în culmea fericirii și n-a putut să reziste să nu le spună tuturor. Foto
Bucurie imensă în familia lui Codin Maticiuc. Afaceristul e pur și simplu în al nouălea cer. Iată cum a dat vestea cea mare.

E a doua oară în viață când Codin Maticiuc rămâne fără cuvinte. Ceva s-a întâmplat cu afaceristul.

Codin Maticiuc, în culmea fericirii. N-a putut să reziste să nu le spună tuturor. Foto

Cu puțin timp în urmă, Codin Maticiuc a anunțat că urmează să devină tătic pentru a doua oară. El a postat câteva fotografii cu iubita sa și fetița, cu totul și cu totul inedit. Mai mult, pe burtica frumoasei brunete este și un mesaj. Într-una dintre poze, Codin și Smaranda îi sărută mamei frumoasa burtică. Așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, au început să curgă și mesajele de felicitare. Deocamdată, Codin nu a dat informații dacă urmează să vină pe lume o fetiță sau un băiețel.

Mesajul speranței, postat pe rețeaua de socializare

„Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin Maticiuc.

E topit după Smaranda

Codin mai are o fetiță pe nume Smaranda, iar de când micuța a venit pe lume afaceristul și-a schimbat viața în totalitate, iar nopțile cu prietenii s-au rărit considerabil. În plus, orice dorință a micuței Smaranda e ordin pentru el. „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii. (…)

În familie mai există și un băiat, din prima căsătorie a Anei Pandeli, de care Codin e foarte atașat.

Codin Maticiuc e de părere că se descurcă excelent atunci când vine vorba de fiica lui, însă nu crede că partenera lui de viață are aceeași părere.

“Dacă ai întreba-o pe nevastă-mea, ea ar zice că eu sunt un tată îngrozitor, că ea face tot, iar eu nu fac nimic. Pe Instagram părem mai buni și chiar și mai înalt.

Tot timpul avem de lucrat la toate capitolele din viața noastră. Eu îmi doresc să fiu tată de mult timp, de la 23 de ani. Îmi place să petrec timp alături de fetița mea. Vorbește de m-a zăpăcit. Mereu mă roagă să nu plec. Când o aud e groasă”, a povestit el cu umor”, a declarat Codin cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram