Experiență paranormală după moartea mamei. Artistul și-a revenit greu din șoc

Experiență paranormală după moartea mamei. Artistul și-a revenit greu din șoc
Ștefan Stan, unul dintre artiștii cunoscuți de la noi din țară, a trecut prin momente foarte grele după ce mama lui a murit. Dar era doar începutul. Artistul a avut parte de șocul vieții lui.

Ștefan Stan a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, după ce a murit mama lui. La ceva timp a avut puterea să se întoarcă în casa părintească. A mers împreună cu soția și cu mama acesteia, soacra sa. Acesta a fost norocul lui.

Ștefan stan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Simona, împreună cu care are două fetițe, Mira și Elif.  Nu mare le-a fost șocul când au descoperit, într-unul din dulapurile defunctei, haine de fetiță. Asta pentru că în momentul în care a murit, mama lui Ștefan Stan nu știa că acesta va deveni, pentru a doua oară, tatăl unei fetițe. După ce a trecut cu bine peste acest șoc, dar fără să își poată explica de unde știa mama lui înaintea medicilor, sexul celui de-al doilea copil, artistul a mai avut parte de un șoc.

Fiica artistului, botezată de mamă, fără ca părinții să știe

Artistul a mai povestit cum lângă pozele cu el, din diferite reviste, între lucrurile mamei sale defuncte a mai descoperit și câteva poze cu un alt bărbat.

Cântărețul recunoaște că, primul lucru la care s-a gândit a fost ca nu cumva să descopere că mai are vreun frate, însă soacra lui l-a lămurit imediat. Era vorba despre un actor din serialul turcesc Elif, pe care mama lui Ștefan îl îndrăgea. Ștefan Stan a încremenit la auzul explicației. Asta pentru că serialul pe care mama lui îl îndrăgea se numește la fel ca fetița lui – Elif.

Povestea stranie a lui Ștefan Stan și a mamei sale

„Am crezut că noi i-am pus numele Elif fetiței noastre, dar nu a fost așa. N-am cum să dovedesc lucrurile astea, dar eu ți le spun. Fiecare crede ce vrea. Am plecat la niște prieteni în Turcia și fata lor se numește Elif. Mi-a plăcut foarte tare numele ăsta, este un nume extraordinar. Noi suntem iubitori de Turcia.

Dacă n-ar fi fost Germania, ar fi fost Turcia a doua alegere. Avem mulți prieteni acolo. Nu știam decât eu și Simona că pe fată o va chema Elif. Am mers la mama acasă, la un an, să donăm totul…n-am aruncat nimic, am dat haine la o familie care nu avea lucruri.

În hainele pe care le-am luat din șifonierul respectiv, am găsit o rochiță de fată, de bebeluș, în țiplă, ca de botez. Am găsit botoșei roz, bențite, totul de fată. Nu era nimic care să ducă cu gândul să fie de băiat. Am înnebunit cu Simona, că asta însemna că mama știa că o să avem fată. Am găsit într-un sifonier, mai mult de jumătate, de ziare, reviste, articole cu mine. Lângă pozele cu mine, mai era un băiat. Nu știam cine e.

Și mi-a zis mama Simonei că bărbatul ăla era actorul din filmul Elif. Am luat casa, a venit să facă recepția și îți dă codul fiscal, care e codul fiscal? Îți zic eu, ziua mea de naștere, luna mea de naștere, anul meu și anul în care am cumpărat casa”, a povestit Ștefan Stan, în emisiunea ”În Oglindă”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre