Colecția impresionantă de mașini deținută de Jay-Z. Cum arată „bijuteriile”

Colecția impresionantă de mașini deținută de Jay-Z. Cum arată „bijuteriile”
Shawn Carter, alias Jay-Z, a avut 99 de probleme, dar colecția sa de mașini nu a fost niciodată una.

El a parcurs un drum lung de la acel Lexus, de culoare albă, din mijlocul anilor 90 descris în piesa „99 problems”. Astăzi este un miliardar și are mașini de prestigiu pe măsură.

„Cruising down 8th Street, off-white Lexus” a fost modul în care Jay-Z și-a distribuit albumul de debut, Reasonable Doubt, în 1996, vânzând copii din mașina sa în Brooklyn. Acestea au fost începuturi modeste, dar GS300 a fost un semn al ambiției lui Shawn Corey Carter. Nu muzica a plătit pentru acea călătorie, ci narcoticele pe care tânărul de 27 de ani le vindea în cartier.

 „La un moment dat, trebuie să ai o strategie de ieșire, deoarece fereastra este foarte mică. Vei fi închis sau vei muri”, a spus el despre traficul de droguri. A fost o strategie de ieșire. Și odată ce cariera lui de rap a explodat, a format Roc-A-Fella Records și a investit în afaceri legitime. 

Lui Jay-Z i-a plăcut atât de mult acest Ferrari, încât l-a pus în videoclipul său din 2006 pentru „Show Me What You Got”, în regia lui F Gary Gray (a condus și un 348 Spider în videoclipul filmului „Ain’t No N ***” din 1996”). Amplasat în jurul circuitului de la Monaco, modelul F430 este potrivit pentru răsucirile din Monte Carlo.

F din nomenclatura Zonda reprezintă Fangio, care a câștigat GP de Monaco de două ori în timpul carierei sale istorice. F a fost cea mai mare actualizare pe care Pagani a făcut-o la supercar de când a fost lansată în 1999. Au fost construite doar 25, făcând din aceasta una dintre cele mai valoroase mașini din garajul lui Jay-Z și Beyoncé.

Bugatti Veyron, este, fără îndoială, mașina care a inventat prima dată termenul de „hypercar”. Este alimentat de un quad-turbo 8.0 W16 uimitor. Veyron, de 1,75 milioane de lire sterline, a fost un cadou de la soția sa. 

Artistul are un vast portofoliu de investiții, care include proprietăți imobiliare, artă plastică, serviciul de streaming Tidal și Armand de Brignac Champagne. 

Gigi Becali îi mulțumește lui Dumnezeu pentru pușcărie: „Nu am cârtit”