Colin Farrell, schimbare șocantă. Fanii lui sunt de-a dreptul speriați

Colin Farrell, schimbare șocantă. Fanii lui sunt de-a dreptul speriați
Este  unul dintre cei mai râvniți burlaci și unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, însă în ultimele luni se pare că traversează o perioadă dificilă.

Colin Farrell, schimbare șocantă. Originar din Irlanda, el și-a făcut un renume la nivel mondial cu filme precum American Outlaws, Hart’s War, The Recruit, după care a apărut în producții și mai mari, precum S.W.A.T., Minority Report, Daredevil, Alexander, Fantastic Beasts and Where to Find Them și The Batman, ce urmează să fie lansat în 2022.

În acest moment, actorul filmează pentru filmul The Batman, ce readuce pe marele ecran povestea celebrului super erou al universului benzilor desenate DC.

Colin Farrell, schimbare șocantă

Înainte de sărbători, Farrell a fost surprins cu o barbă deasă, în timpul cumpărăturilor de Crăciun. Arată destul de simpatic „neîngrijit”. Fanele lui au apreciat latura lui mai „sălbatică”. Dar acum, toți fanii sunt în stare de șoc. Actorul a apărut în public într-un hal…

Colin Farrell, 44 de ani, e unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. A apărut recent în public cu un look total diferit față de cel cu care și-a obișnuit milioanele de fani din lume. El a fost fotografiat în timp ce ieșea dintr-o sală de fitness. Ras în cap, în maieu. Și, ceea ce e cu adevărat bizar, într-o pereche de pantaloni scurți care nu îl avantajau defel.

Colin Farrell, schimbare șocantă

După ce și-a obișnuit fanii cu apariții elegante pe covorul roșu, imaginea lui Farrell în pantaloni scurți e cu adevărat șocantă.

Farrell e un maestru al transformărilor

Rupert Penry-Jones, ce îl interpretează pe inspectorul Don Mitchell în filmul The Batman, a vorbit despre cum Farrell se transformă total atunci când îmbracă renumitul costum al personajului Oswald Cobblepot / Penguin.

„Credeam că poate e un actor într-un rol mic. Tot vorbea cu mine, foarte prietenos, foarte de treabă și am început să observ detalii din costum. Avea un suport pe picior și cicatrice pe față și mă gândeam: E cam mult efort pentru un actor cu un rol mic… Și atunci mi-am dat seama: Stai puțin, tipul ăsta sigur îl joacă pe Pinguin, Dumnezeule mare, e Colin Farrell! Mă uitam fix la el, nas în nas, încercam să îi văd fața. Pur și simplu nu-ți puteai da seama, a fost incredibil, a declarat Rupert, scrie JustJared.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 4 februarie. Posibile incendii, posibile inundații, posibile răzmerițe