Horoscop Minerva – 4 februarie. Posibile incendii, posibile inundații, posibile răzmerițe

Horoscop Minerva – 4 februarie. Posibile incendii, posibile inundații, posibile răzmerițe
Zi destul de complicată. Planetele din Taur – Uranus, Luna Neagră și Marte sunt în dizarmonie cu Luna în tranzit și cu Neptun. Nemulțumiri legate de deciziile privind banii românilor sau continuă seria de manifestări de stradă.

Chiron în tranzit în dizarmonie cu Pluto. Se redeschid răni sociale cu iz de răzmeriță. Conjuncția Soare – Jupiter în dizarmonie cu Luna natală. S-ar putea să mai auzim de alte incendii soldate cu decese. Posibile inundații odată cu încălzirea temporară a vremii.

Horoscop Minerva – 4 februarie. Posibile incendii, posibile inundații, posibile răzmerițe

Berbec – Revendică puterea acolo unde te-ai simțit mai neputincios. Sunt vizate profesia, cariera, imaginea publică și relația cu autoritatea, printre altele. Există oportunități uriașe pentru a duce cariera la nivelul următor. Pentru unii, acest lucru ar putea însemna și bucurii parentale, adică să devină părinți.

 

Taur – Cu cât urci mai repede scara ierarhică, cu atât este mai aproape căderea, deci este important să rămâi ancorat în realitate mai presus de toate. Adevărul este că ai parcurs un drum lung pentru a ajunge aici, iar acesta este doar începutul călătoriei. Posibil să faci un salt imens în credință. Toate privirile sunt ațintite asupra ta.

 

Gemeni – Viața ta a fost supusă unor convulsii care au dus la alte opțiuni de bază. De asemenea, relațiile tale s-au extins, aducând în viața ta persoane semnificative. Sporește interesul legat de teme precum sexul, transformarea, schimbarea, moartea, taxe și moșteniri, resurse comune și banii altor persoane.

 

Rac – Ai lucrat din greu în ultima vreme, oferind totul la locul de muncă sau în viața ta, dar și vindecându-te la un nivel profund. Relațiile tale se extind și te vei afla în centrul lor. Acestea includ toate relațiile individuale – emoționale, de afaceri, precum și cele cu dușmanii știuți și neștiuți. Poți aprofunda o relație cu un personaj important.

 

Leu – Ești în centrul unor schimbări uriașe, așa că nu ar strica să arunci  o privire asupra temelor cu care te vei confrunta pe parcursul anului. Așteaptă-te ca viața să devină mai plină și mai solicitantă. Gestionarea timpului va fi esențială, astfel încât să nu fii copleșit de volum. Aspirațiile ies la iveală, la fel ca și dorințele personale.

 

Fecioară – În ultimul an, ai fost în plin proces de descompunere a unui fals sine pentru a te dezvălui așa cum ești în interior. Acest proces se extinde astăzi, și te aduce în centrul său, supunându-te unui risc pe care ți-l asumi. Iese la iveală o situație profesională neașteptată. Ai șansa de a te alinia cu adevăratele tale ambiții.

 

Balanță – Mercur este retrograd în Vărsător, ceea ce poate fi un indiciu pentru a te organiza. Elimină dezordinea și scapă de obiectele pe care nu le mai dorești sau de care nu mai ai nevoie. Apar noi direcții în viața ta, pe măsură ce întâlnești alți oameni, creezi o rețea și explorezi noi posibilități. Bucură-te că îți descoperi noi abilități.

 

Scorpion – Astăzi, ai de ales între a renunța sau de a duce mai departe o situație în care te-ai simțit neputincios. Amintește-ți de lecțiile de viață din anul trecut și valorifică mai degrabă decât să fii atașat de un rezultat. Informații neașteptate îți cer să sapi mai adânc pentru a descoperi un adevăr și mai mare.

 

Săgetător – Începi o călătorie, în urma căreia vei spori bunăstarea personală și securitatea emoțională și financiară. Dar mai întâi trebuie să parcurgi un proces de renunțare la falsele atașamente emoționale. Integritatea, valorile și generozitatea sunt calități neprețuite în această lume aparent haotică.

 

Capricorn – Resimți o extindere a ceea ce nu mai poți ignora. Știi că urmează schimbări care trebuie să se întâmple, iar schimbarea la tine, vine întotdeauna din interior spre exterior. Fă-ți timp să te odihnești, să meditezi, să-ți aprofundezi practicile spirituale și pentru introspecție ca să clarifici anumite lucruri.

 

Vărsător – Îți extinzi cercul și rețeaua socială și ai ocazia ca cel puțin o dorință să devină realitate. Acest lucru ar putea ridica întrebări legate de iubire și prietenie, de rațiune și simțire. Eu zic să îți asculți inima. Chiar dacă te simți împărțit, nu încerca să îți analizezi emoțiile. Vei recunoaște adevărul și vei face alegerea corectă.

 

Pești – Ziua de azi îți aduce sentimentul că trebuie să echilibrezi cariera cu problemele casnice și de familie, care îți solicită atenția. Dacă s-a produs o ruptură într-o prietenie, nu trebuie să uiți lecțiile primite, ci să lași loc de iertare, cel puțin de dragul vremurilor frumoase. Cercul social se extinde, aduce conexiuni și oportunități care să te ajute.

Ce se întâmplă cu Eurovizionul? Producătorii au pregătit 3 scenarii