Columbeanu a ales o poză importantă pentru coperta celui de-al treilea volum. Lansarea s-a lăsat cu lacrimi

Columbeanu a ales o poză importantă pentru coperta celui de-al treilea volum. Lansarea s-a lăsat cu lacrimi
Zilele trecute, Irinel Columbeanu și-a lansat cel de-al treilea volum al trilogiei, moment care l-a impresionat pe afacerist.

Irinel Columbeanu și-a lansat cea de-a treia carte din trilogia pe care a scris-o. A trecut printr-o situație încordată.

Week-end fierbinte pentru Irinel Columbeanu. Lansarea celui de-al treilea volum s-a lăsat cu lacrimi

Irinel Columbeanu și-a lansat și a treia carte din trilogia cu adevărat spectaculoasă despre viața ea. În această carte, intitulată sugestiv „Chintesența”, cititorii vor găsi cea mai frumoasă declarație de dragoste de la un tată pentru fiica lui, povestea fiind concentrată în jurul Irinei. Fostul miliardar de la Izvorani i-a avut alături pe mulți prieteni și fani, dar a fost extrem de impresionat, afirmând că nu e deloc ușor să pui pe hârtie lucruri despre cea mai importantă persoană din viață.

„Principalul principalului a fost hotărârea pe care eu am luat-o”

„Momentele principale au fost cele ale descoperirii de către ea ceea ce se întâmplă și cred că era evident și cred că principalul principalului a fost hotărârea pe care eu am luat-o, să îi permit să rămână în America și să trăiască alături de mama ei și de Mr. Pink, cel care urma să îi devină soț Monicăi.

Au fost momente destul de încordate, fiindcă din clipă în clipă, când mai vorbeam cu ea pe telefon sau pe FaceTime, știind că se va afla cartea și în mâna ei, așteptam să îmi spună părerea după ce o să citească. Nici acum sincer să fiu nu o știu, sper să fi apucat să se uite peste ea, doar din niște mesaje pe care mi le-a transmis între timp, pot să trag concluzia că i-a plăcut”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Wowbiz.

Mesaj din suflet pentru fetița lui

Cu această ocazie, Columbeanu i-a trimis și un mesaj din suflet fetiței sale: să aibă multă baftă la școală. „Nu cred că există nimic ce să îmi reproșez, acum nu pot să fiu sigur că am epuizat toate subiectele unde aș fi putut să fac și mai bine, dar astea sunt limitele mele umane. Aș vrea să îi transmit Irinei să aibă mult succes la învățătură.”, s-a destăinuit fostul milionar.

Sursă foto: wowbiz