Comedianții Dan Badea, Teo, Vio și Costel fac „revolution” la TV. E cel mai așteptat show

Comedianții Dan Badea, Teo, Vio și Costel fac „revolution” la TV. E cel mai așteptat show
Cea mai nouă emisiune de divertisment, Stand-up Revolution , are premiera programată în 16 februarie și se va difuza în fiecare miercuri, la Antena 1.

Teo, Vio, Costel şi Dan Badea vor porni în căutarea noului nume cu greutate în domeniul stand up-ului din România, la Stand-up Revolution. Ei înșiși au în spate o istorie lungă, pe care puțini dintre fanii genului o știu. Teo, Vio și Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004.

De atunci au devenit un reper între comedianții români. De-a lungul timpului, au susținut spectacole în întreaga țară, contribuind la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. Fenomenul l-a atras ca un magnet încă de la început și pe Dan Badea, care, încurajat de prieteni, a susţinut primul show de comedie într-o cafenea, cu un public format în mare parte din cunoştinţe. O imagine complet diferită față de spectacolele sale care umplu acum Sala Palatului.

Cei  mai talentați concurenți la Stand-up Revolution, propulsați pe scenă

Prezenți pe scenele de stand-up încă de la apariția fenomenului în România, cei patru juraţi ai show-ului de la Antena 1, Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor acum să îi sprijine pe cei aflați la început de drum. Concurenții care vor reuși să îi convingă pe cei patru au toate șansele să urce apoi pe aceeași scenă cu ei. Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor căuta de-a lungul audițiilor concurenți mai mult sau mai puțin experimentați, dar sunt mai ales interesați și de capacitatea acestora de a evolua în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up.

„Sunt atât de entuziasmat și de curios, încât vreau să adorm și să mă trezesc când începe emisiunea, să adorm și să mă trezesc din nou la episodul al doilea. A fost o experiență grozavă, am văzut stand-up bun și am râs la greu. Nu mi-am inchipuit că voi ajunge jurat în această viață. Am învățat că se poate să reușești când nu-ți dorești. Vă invit să vă uitați și să țineți cu echipa mea!”, a declarat Costel.

Începând din 16 februarie, în fiecare miercuri, la Antena 1, prezentatorii vor avea sarcina grea de a sprijini și de a susține atât concurenți care nu au mai urcat vreodată pe o scenă de stand-up, cât și nume cunoscute, care își fac curaj în speranța că vor primi ocazia de a intra în echipa unuia dintre cei patru jurați și chiar de a apărea într-un spectacol alături de aceștia.

Recomandarile noastre