Comediantul George Tănase nu mai glumește. Vrea nuntă cu ea, deși încă nu s-au cunoscut foarte bine

Comediantul George Tănase nu mai glumește. Vrea nuntă cu ea, deși încă nu s-au cunoscut foarte bine
Comediantul George Tănase demonstrează zilnic cât e de talentat, iar acum a intrat în echipa matinalului de la Kanal D.

A urmat cursurile Școlii de de Televiziune, Intact Media Academy, a jucat alături de Mihai Bendeac la emisiunea „În puii mei”, iar acum face show la Kanal D.

Prezentatorul matinalului de la Kanal D, comediantul George Tănase, ia taurul de coarne. „Cred că e momentul pentru următorul pas…”

E primit mereu cu brațele deschide oriunde s-ar duce, iar glumele sale fac înconjurul țării. Comediantul George Tănase e și îndrăgostit lulea și nu ieri, de azi, ci de cinci ani. El trăiește o poveste de dragoste ca-n filme alături de Lorena și s-a hotărât să facă și pasul cel mare. Prezentatorul a spus că și-a cerut iubita de soție anul trecut și își dorește să o ducă și în fața altarului.

„Parcă aud clopote de nuntă prin casă”

„Încă nu sunt căsătorit. Urmează cât de curând, presimt. Am cerut-o vara trecută pe Lorena și uneori, nu știu dacă mi se pare sau dacă-mi face ea vreo farsă, dar parcă aud clopote de nuntă prin casă.

Suntem de aproape 5 ani împreună și cred că e momentul pentru următorul pas.”, a mărturisit George la Kanal D.

„Și în ziua de azi încă ne povestim lucruri și ne cunoaștem cu aceeași bucurie”

George și-a amintit cu mult drag și de momentul în care și-a cunoscut iubita. Totul se întâmpla la un spectacol, iar seara au dat nas în nas la un club. De atunci nu s-au mai despărțit.

„Pe viitoarea mea soție mea am cunoscut-o după un spectacol la Iași. A fost în sală și mi-a scris după o glumă pe care tocmai o spusesem pe scenă.

Am conversat cu ea puțin, după care am întrerupt brusc dialogul. În nici 2 ore am dat nas în nas într-un club, absolut din întâmplare. Deși era frig afară și amândoi eram îmbrăcați sumar, îmi amintesc că ne-am abandonat prietenii cu care ieșisem fiecare, și am stat în aer liber povestind și cunoscându-ne. Și în ziua de azi încă ne povestim lucruri și ne cunoaștem cu aceeași bucurie și entuziasm că-n acea seară geroasă.”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: instagram