Concertul lui Tzancă Uraganu de la Obor, oprit de polițiști. Amenzi „fără număr, fără număr!”

Concertul lui Tzancă Uraganu de la Obor, oprit de polițiști. Amenzi „fără număr, fără număr!”
Manelistul Tzancă Uraganu s-a trezit cu poliția pe cap în timp ce cânta pe scena Disco Obor. Concertul a fost interupt, iar oamenii legii au împărțit amenzi.

Polițiști din București, reprezentanți ai ITM și ISU au descins, miercuri, într-un spațiu în care avea loc un concert al manelistului Tzancă Uraganu. Oamenii legii au dat amenzi „fără număr”, au confiscat o sumă de bani și au prelungit suspendarea activității operatorului economic.

Concertul de la Obor, interupt de oamenii legii

Disco Obor avea activitatea suspendată încă din luna mai, însă acest lucru nu l-a oprit pe proprietar să organizeze concertul lui Tzancă Uraganu. Însă, urmările descinderii nu sunt tocmai de neglijat.

Oamenii legii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.000 de lei pentru următoarele încălcări ale legii:

  • nerespectarea prevederilor OUG nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale,
  • încălcarea OUG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și a serviciilor de piață,
  • nerespectarea Legii nr. 61/1991, republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice
  • încălcarea HG nr. 301/2012 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 323/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Mai mult, a fost confiscată suma de 3.710 lei și a fost prelungită și suspendarea activității operatorului economic.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2 continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt și de drept, potrivit Poliției Capitalei.

Cât câștigă Tzancă Uraganu la un concert

Manelistul este plătit regește pentru fiecare prestație. Conform stirileprotv.ro, Tzancă Urganu a încasat pentru doar o oră de concert suma de 15 000 de lei. Pe numele său real Andrei Velcu, acesta se numără printre cei mai urmăriți maneliști de la noi din țară. Pe contul său de YouTube, Tzancă Uraganu are o comunitate de aproape 750 de mii de fani.