Copiii de altădată. Loredana și Antonia. Fotografii inedite

Copiii de altădată. Loredana și Antonia. Fotografii inedite
Două vedete îndrăgite, Loredna Groza și Antonia. Sunt și talentate, dar și foarte frumoase. Dar, să vedeți cum arătau când era mai mici! Adorabile! Poze de colecție.

De regulă, de Ziua Copilului, vedetele noastre sunt lovite de nostalgie. Își amintesc despre uniforma școlară, de bunici și despre boacănele pe care le făceau. Loredana Groza are amintiri de la 16 ani, când devenea vedetă peste noapte. Antonia a crescut în America și avea hăinuțe de fițe, de fotomodel.

Copiii de altădată. Loredana elevă

Ziua copilului stârnește un val imens de nostalgie. Adulții își amintesc cele mai frumoase întâmplări, despre bunici, părinți.

Nostalgia a răscolit și amintirile Loredanei Groza. Ea a publicat o fotografie de acum 34 de ani, pe când avea 16 ani, și a câștigat trofeul Festivalului de la Mamaia. ”Se fac 30 de ani de când am câștigat Trofeul Mamaia 1986 la interpretare! Mulțumesc fanilor mei care m-au însoțit în această călătorie miraculoasă, mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în copilul rebel din Onești!”, a scris Loredana pe pagina sa de socializare.

Loredana era și olimpică pe țară la Română, scria poezii, a făcut balet și handbal

 

Loredana avea 16 ani, arăta fabulos, iar cântecele de atunci au devenit imediat șlagăre.

Pe 31 august 2020, s-au împlinit 34 de ani de când a câștigat trofeul la Festivalul Mamaia. Avea 16 ani, arăta fabulos, iar cântecele de atunci au devenit imediat șlagăre.

Puțini știu că puștoaica din Onești a început să cânte de la 3 ani. Însă, Loredana era și olimpică pe țară la Română, scria poezii, a făcut balet și handbal. A intrat prima pe listă la admiterea la un liceu de Matematică.

A fost remarcată la nici 14 ani, la faza națională ”Cântarea României”, de la Focșani, de Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely, care au chemat-o la București ca să participle la alt concurs în vogă atunci, ”Steaua fără nume”. Lori a câștigat atunci toate probele .

Copiii de altădată. Antonia a fost fotomodel

Antonia Clara Iacobescu are acum 32 de ani și este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi
Antonia a participat de mică la concursuri de frumusețe pentru cataloage celebre

Antonia Clara Iacobescu are acum 32 de ani și este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinți în America. A participat de mică la concursuri de frumusețe pentru cataloage celebre.

Cântă de la 10 ani și a făcut o școală de muzică în SUA. Abia de la 13 ani, a revenit în România. În 2009, la 20 de ani, a dat lovitura cu piesa ”Roses on Fire” și, de atunci este o mare vedetă.

Piesele ei devin hit încă din prima zi de lansare, iar acum îşi doreşte foarte mult să devină o artistă internațională.


Cum a marcat Smiley prima zi de sărbătoare în calitate de tătic. Iată ce a oferit tuturor părinților!

Pavel Bartoș voia să lucreze la alimentară ca să aibă acces la mâncare

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp