Mircea Badea tocmai a împlinit 16 ani de când realizează ”În gura presei”, la Antena 3. ”Singur la măsuță”, după cum spune. Mihai Gâdea este directorul postului, dar cele două vedete sunt și prieteni. ”Pasele” dintre emisiunile pe care le realizează sunt foarte aprecaite de telespectatori.

Copiii de altădată. Mihai Gâdea

Mihai Gâdea (43 de ani), realizatorul emisiunii ”Sinteza zilei”, de la Antena 3, a acceptat o singură dată să vorbească public depre familia lui. Dar, pe Internet se tot laudă cu ”fetele” sale, adică soția și fiica. Amândouă sunt foarte frumoase și par surori.

Mihai Gâdea a arătat o singură dată câteva poze de pe vremea când era doar un băieţel din Lisa, un sat din judeţul Braşov. Cele trei surori ale jurnalistului Mihai Gâdea se află în prezent în SUA și Spania, iar el le vizitează ori de câte ori poate.

„Ăsta era părul tău? Pare că te pieptănai cu grenada. Are un cuibar rotit de ape”, s-a amuzat Mircea Badea când a văzut poza din copilărie a lui Mihai Gădea.

Mihai Gâdea a arătat o singură dată poz de pe vremea când era doar un băieţel din Lisa, un sat din judeţul Braşov

Copiii de altădată. Mircea Badea

În schimb, Mircea Badea are poze de când era un elev silitor care recita poezii la serbările școlii.

Mircea Badea are o carieră în media de 26 de ani. Când era copil voia să devină musafir. ”Când aveau musafiri sau familia pleca într-o vizită, Mircea era fericit. Putea mânca multe dulciuri și nu îl certau părinții dacă făcea vreo boacănă. I s-a părut că a fi musafir este o meserie bună”, ne-au povestit apropiați ai familiei.

Mircea Badea a debutat în media în 1993, la Radio Total”, după ce a absolvit Liceul de Informatică şi Facultatea de Cibernetică din Bucureşti. A devenit foarte popular în cuplu cu Teo Trandafir. A fost perioada când făcea șpagatul pe două scaune. Între timp, a ajuns un sportiv cu adevărat, care are grijă cum arată.

Mircea Badea are poze de când era un elev silitor care recita poezii la serbările școlii


Fata lui Mihai Gâdea a devenit majoră. Ce cadou a primit de la părinții ei

Ce urări a primit Mircea Badea. Bani, mașini, vacanțe și emisiuni misterioase

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp