Fata lui Mihai Gâdea a devenit majoră. Ce cadou a primit de la părinții ei

Fata lui Mihai Gâdea a devenit majoră. Ce cadou a primit de la părinții ei
Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii “Sinteza Zilei”, are o fiică superbă, Karyna Maisha, care a împlinit 18 ani. Cu ocazia majoratului, tatăl său celebru a hotărât să-i ofere două lucruri de care să-și amintească și care să dea sens vieții ei de adult.

Karyna Maisha a împlinit în luna august 18 ani și, dincolo de faptul că este frumoasă, aceasta este și talentată vocal. În urmă cu ceva timp, – în 2016 – adolescenta a lansat două piese, ”Ordinary World”  și ”Somwhere only we know”, pe care le-a filmat în Poiana Brașov, iar fanii au încurajat-o să meargă pe drumul acesta, pentru că are talent. 

Cu siguranță, cel mai mândru este tăticul.  Din cauză că, din cauza pandemiei, Karina nu a putut să-și serbeze majoratul, Mihai Gâdea și soția sa i-au oferit fiicei lor un cadou superb, pe care să-l țină minte toată viața: un Revelion de vis în Dubai, acolo unde nu există restricții majore impuse de coronavirus. Astfel, pe contul de Instagram al realizatorului TV au apărut fotografii cu Karyna Maisha îmbrăcată într-o superbă rochie aurie, la brațul tatălui său, arătând strălucitor. 

Părinții i-au dat voie să-și puna profilul pe public 

Al doilea cadou important pe care l-a primit tânăra a fost permisiunea de a-și pune profilul de Instagram pe public, pentru a putea fi văzută de toată lumea, lucru care cu siguranță o va ajuta, mai ales că își dorește o carieră muzicală.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K🌻 (@k.sworld)

Pentru cei ce nu știau, Karyna Maisha avea până acum profilul privat, astfel că doar prietenii acesteia îi puteau vedea activitatea pe rețelele sociale. Cu ocazia majoratului însă se pare că lucrurile s-au schimbat și tata Gâdea a hotărât să-i acorde mai multă încredere și libertate fiicei sale. Pe contul ei pe Instagram, @k.sworld, Karina a împărtășit imaginile de Revelion împreună cu mesajul “Să avem un an de aur”. 

Pozele apărute pe rețelele sociale ale celor doi au strâns mii de vizualizări, dar și felicitări din partea unor personalități precum Nadia Comăneci, Carmen Brumă și Anastasia Soare. 

Cine a fost cel mai bogat om care a trăit vreodată. A dat economia mondială peste cap

Recomandarile noastre