Copiii lui Codin Maticiuc sunt trei și au venit pe lume în zile simbolice. Coincidența stranie pare a fi un semn

Copiii lui Codin Maticiuc sunt trei și au venit pe lume în zile simbolice. Coincidența stranie pare a fi un semn
Fostul „crai de Dorobanți” Codin Maticiuc a lăsat domnișoarele deoparte deja de ani buni și se dedică vieții de familie. E în culmea fericirii, mai ales că de ieri e tată din nou.

Codin Maticiuc nu își mai încape în piele de bucurie. După prima sa fiică, Smaranda, care are deja trei anișori, de ieri, iubita lui l-a făcut tată din nou, aducând pe lume o surioară copiilor deja existenți. Pe micuță o cheamă Ilinca.

Debordând de fericire, a postat o imagine direct din salonul de nașteri, acolo unde își ține noua fiică în brațe. „Stați liniștiți: a venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună și România mai frecventabilă. Simt eu, cu inima mea de tată”, a scris Codin Maticic alături de imaginea emoționantă postată pe Instagram.

Codin Maticiuc, tată asumat: are trei copii

Marți dimineață, mândrul tătic a făcut o altă postare cel puțin la fel de emoționantă. „Datele de naștere ale copiilor mei. Pretty cool, huh?”, a scris acesta. Sunt trei date menționate, toate cu o simbolistică aparte și despere care numerologii ar avea multe de spus: 9.09.2010, 4.04.2019 și 10.10. 2022.

Cine sunt cei trei copii ai lui Codin? Primul menționat e fiul iubitei sale, Ana Pandeli. Frumoasa parteneră a lui Codin Maticiuc a venit relație alături de fiul ei, Mario, un puști care are acum deja 11 ani. De altfel, de ziua lui, acum patru săptpmâni, a lansat o postare simpatică: „La început am fost doar noi”, i-a scris Maticiuc, dezvpluind imagini care se joacă, distrându-se copios.

Bpiatu a fost imediat asumat și iubit de Codin Maticiuc. „Am și un băiat de aproape 10 ani, care e din prima căsătorie a iubitei mele. Cu el pot să aplic teoriile legate de educație, pentru că e băiat mare.”, povestea Codin Maticiuc acum mai bine de un an. Puștiul a primit de la Codin chiar și un rol în producția „Miami Beach”, și anume rolul tatălui său adoptiv când era copil, o experiență care pe puști l-a cucerit definitiv.

Foarte simpatic,  la lansarea filmului, băiatul a povestit că nu a fost plătit cu bani pentru rol. „Nu mi-a dat nimic. Mi-a luat PS4 de ziua mea. Nici nu am vrut foarte mult să mă plătească, doar am vrut puțină experiență în categoria asta cinematografică.”, a povestit băiatul.

Frumoasa Ana, iubita lui Maticiuc, are grijă  mare de corpul ei

Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, i-a făcut acestuia două fete, pe micuța Smaranda, care are acum trei ani, și pe noua bebelușă, Ilinca, născută luni. Codin Maticiuc a fost total cucerit de prima sa fiică, iar acum e deja topit după a doua. În ceea ce o privește pe mama copiilor, aceasta este de o discreție remarcabilă, și de o frumusețe ieșită din comun.

Tânăra mămică se antrenează constant în sala de forță și are un trup de invidiat, pe care nu ratează ocazia să și-l etaleze în vacanțele exotice ale familiei.

Sursa foto: Instagram