“Copiii” lui Velea s-au pus pe scandal. Zanni de la Survivor și Lino Golden, acuze grave

“Copiii” lui Velea s-au pus pe scandal. Zanni de la Survivor și Lino Golden, acuze grave
”Copiii” lui Valea fac scandal pe internet. Zanni de la Survivor și Lino Golden și-au adus acuze grave și jigniri.

“Copiii” lui Velea s-au pus pe scandal: Zanni, care joacă în echipa Faimoșilor sezonul acesta la Survivor, a început un scandal cu nimeni altul decât Lino Golden. Cei doi au fost cândva prieteni și se vedeau zilnic la studioul lui Alex Velea. Acesta din urmă a fost cel care le-a deschis calea spre faimă celor doi. 

Scandalul a început în momentul în care Lino Golden s-a distanțat de Alex Velea, iar Zanni nu a fost de acord și i-a luat apărarea ”tatălui” său. Cei doi combatanți au avut un schimb dur de replici, iar Zanni a depășit limita bunului simț publicând un filmuleț în care avea o pereche de sâni falși, făcând aluzie la defectul fizic pe care Lino Golden îl avea după ce slăbise foarte mult.

“Am găsit ț****e astea la gunoi și mi le-am pus eu pe piept. Tu ești Radu Cârstea eu sunt Lino Golden. Le-a cusut prost. Vreau să-mi iau un Panamera dar unul închiriat”, spunea Zanni într-un clip care ulterior a fost șters de pe Instagram, conform playtech.ro. 

“Copiii” lui Velea s-au pus pe scandal

Zanni nu s-a oprit însă la primul videoclip și a mers și mai departe.

”Faimosul” de la Survivor a făcut public numărul de telefon al lui Lino, motivând că acesta l-a jignit. ”Se pare că unul dintre foștii mei colegi a decis să pună pe public, pe TikTok și după aia pe Instagram, să-mi pună numărul de telefon și să le zică la toți să mă sune”, a transmis Lino. 

Acesta a mai spus că a primit nenumărate apeluri, lucru care nu i se pare normal. ”Uitați, în timp ce vorbesc, îmi sună telefonul non-stop. Nu mi se pare ok să publici numărul cuiva de telefon, indiferent de certuri și de situație”. 

Recomandarile noastre