Amna a fost eliminată de la Survivor, publicul o cere plecată acasă pe Alexandra Stan!

Amna a fost eliminată de la Survivor, publicul o cere plecată acasă pe Alexandra Stan!
Amna este primul concurent din echipa Faimoșilor  care părăsește competiția desfășurată în jungla din Republica Dominicană. Aventura în sezonul 2 din Survivor România 2021 a luat sfârșit pentru Amna.

Artista a fost nominalizată de către colegii ei, iar publicul a respectat dorința acesteia de a se întoarce acasă la copilul ei.

Amna, eliminată de la Survivor România

Primul concurent care părăsește show-ul Survivor România este Amna. Artista susține că provocarea prin care a trecut în jungla Dominicană a ajutat-o să își depășească propriile limite, dar și să se descopere. Cântăreața a avut doar cuvinte de laudă la adresa colegilor și susține că ,,Faimoșii” sunt ca și familia ei.

,,Sunt mult mai puternică, eu mi-am depășit niște limite. Am învățat să stau cu mine, nu apucam niciodată să stau cu mine. Așa a vrut Dumnezeu  să se întâmple. Colegii mei nu mai sunt colegi, familie. Vreau să îi aplaud din tot sufletul”, a declarat Amna.

Favorita publicului din echipa Razboinicilor este Roxana

Prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul: ,,Concurentul care a primit cele mai multe voturi în echipa războinicilor este Roxana!”. Ea are dreptul de a nominaliza spre eliminare un coleg din echipă.

Jador rămane fără consolare la Survivor. A fost cu eliminări, aseară

,,Le mulțumesc foarte mult oamenilor care m-au votat, însă acum mă simt foarte stresată că trebuie să nominalizez pe cineva. Cred că persoana respectivă este o persoană împlinită și că este foarte fericit acasă. Îl voi nominaliza pe Alin, cu toată părerea de rau, îmi este foarte drag. Este o persoană matură și îi va face bine oriunde este”, a declarat Roxana.

Preferatul publicului din echipa Faimoșilor este Jador

Deși este concurentul care a primit cele mai multe voturi, acesta susține că acest titlu vine alături de teama de responsabilitate: ,,Tremur. Nu știu cum să mă simt, sunt fericit, foarte fericit, nu știu dacă sunt mai fericit sau supărat. Nu știu ce să fac, mi-e frică de responsabilitatea pe care o am. Vreau să le mulțumesc Jadorașilor mei.  Mi-e frică că decizia mea nu o sa fie una bună pentru echipă, că o să fiu urât, blamat.

E urât să fac chestia asta, e nașpa, mă gândesc la ce ar face echipa. Ținând cont că Georgiana este prima, cea mai nouă, ar trebui să o nominalizez pe ea. Voi spune Alexandra Stan. Chiar îmi pare rău”, a declarat Jador.

Replica Alexandrei Stan a fost pe măsură: ,,Nu te urăsc, chiar te iubesc. Ai gândit pentru echipă. E ok.” Pe pagini de Facebook sau pe site-urile care prezintă ce se întâmplă la emisiunea de pe Kanal D, sunt foarte mulți comentatori care cer plecare acasă a Alexandrei Stan.

Sursa foto: Instagram

Cea mai depresivă zi din an. S-a calculat data exactă

Recomandarile noastre