Copilăria de coșmar a unui mare artist. ”Taică-miu o târa pe mama pe jos, prin casă”

Copilăria de coșmar a unui mare artist. ”Taică-miu o târa pe mama pe jos, prin casă”
Acum este un mare artist, cu performanțe neegalate încă. A fost talentat de mic, deși a avut o copilărie de coșmar. Și acum își aduce aminte scene pe care nici un copil nu ar trebui să le trăiască.

Norocul lui a fost că era prea mic să înțeleagă tot ce se întâmplă în familia lui. De ce mama este târâtă de păr prin casă, de ce este legată, de ce are ochii vineți. ”Am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, eram copil”, a povestit vedeta.

Copilăria de coșmar a unui mare artist

Mihai Trăistariu a cucerit milioane de oameni prin vocea sa uluitoare, dar și prin sinceritatea lui. Nu se ferește să spună cele mai dureroase momente din viața lui. Nu a avut cea mai fericită copilărie. Neajunsurile din perioada comunistă l-au marcat profund pe cântăreț. A povestit la Xtra Night Show un episod din copilărie, atunci când a pierdut cartela pe baza căreia putea procura alimente. Și a lăsat întreaga familie fără mâncare pentru o jumătate de lună.

„Credeam că toată lumea are fasole și cartofi. Ne întărește o situație grea, o copilărie nefericită. La toți era la fel și nu am văzut nefericirea. Cartela era la ordinea zilei. Luai pâine și lapte pe cartelă”, a spus Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Mihai Trăistariu a povestit că a fost obligat să asiste la chinurile la care mama sa era supusă.

”Taică-miu o târa pe jos, prin casă”

Mihai Trăistariu a povestit că a fost obligat să asiste la chinurile la care mama sa era supusă. Artistul a rămas cu traume profunde. Artistul a mărturisit că tatăl lui era foarte violent și de multe ori a crezut că o va ucide pe femeia care i-a dat viață. Cântărețul a asistat la bătăi înfiorătoare și a recunoscut că a încercat să își salveze mama, dar era prea mic. Acesta a mai povestit că mama sa nu a putut trece peste traumele pe care fostul soț i le-a provocat și nu a mers la înmormântarea lui.

”Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare”, a spus Mihai Trăistariu.