Noapte grea pentru o artistă celebră. A ajuns la Urgențe

Noapte grea pentru o artistă celebră. A ajuns la Urgențe
Zilele acestea pare că se întâmplă ceva în showbizul românesc. Multe vedete au ajuns la spital.  

A fost grea noaptea care a trecut pentru o artistă celebră din România. Aceasta a ajuns la spital. Bibi, căci despre ea este vorba, a dezvăluit pe contul său de Instagram, faptul că are probleme și cp a ajuns să facă perfuzii. Amintim că în urmă cu o săptămână cântăreața anunța că unchiul său s-a stins de viață, la un an după ce și mătușa sa a murit. Cântăreața a fost cu adevărat devastată de vestea primită. Și atunci a avut nevoie de intervenția medicilor, pentru a o stabiliza.

Bibi a ajuns la perfuzii

Cântăreața se află în prezent internată în spital. Ieri seară, ea a decis să le spună și fanilor, greutățile prin care trece. Artista spune că a traversat momente mai dificile în ultimele zile. Bibi a publicat o fotografie de la spital, în timp ce se afla cu perfuzia în mână, iar la scurt timp le-a spus fanilor și ce s-a întâmplat.

„Nu voiam să fac aceasta postare, însă am simțit nevoia să justific lipsa mea de pe social media, deoarece am primit extrem de multe mesaje de la voi… vreau să încep prin a spune că totul este bine acum! S-au întâmplat multe în viata mea în ultima perioadă, iar starea mea de sănătate nu a fost una chiar atât de bună…”, a spus Bibi pe Instagram.

Bibi le-a făcut o promisiune fanilor

Cântăreața e însă optimistă că medicii o vor „repara” și că, în final, totul va fi bine. Ea le-a transmis celor peste un milion de urmăritori  că, nici dacă e la spital, nu ia pauză de la nimic.

„Promit ca revin cât mai repede!!! cu forțe proaspete, multe surprize, idei frumoase și o sa fiu foarte activă! Va mulțumesc pentru grija pe care mi-o purtați! Am cea mai frumoasă comunitate și vă iubesc pe toți! Aveți grijă de sănătatea voastră! Asta contează cel mai mult!”, a mai spus Bibi.

Sursa foto: Instgaram