Cântăreață celebră româncă, cerută de soție la 18 ani. Ce a răspuns vedeta

Cântăreață celebră româncă, cerută de soție la 18 ani. Ce a răspuns vedeta
O cântăreață celebră româncă a fost cerută de soție, la doar 18 ani. Cererea a avut loc într-o locație inedită. Ce a răspuns vedeta.

O celebră cântăreață autohtonă a fost cerută de soție la doar 18 ani. Și nu oricum, ci într-o locație inedită. Bibi, despre care s-a spus că este rivala lui Nicole Cherry, are o relație cu vlogger-ul Antonio Pican, cântăreț de asemenea, care are tot 18 ani. 

„Principalii oameni care m-au ajutat cel mai mult în carieră au fost întotdeauna părinții mei, dar nu o pot omite nici pe prima mea profesoară de canto. Acum, de când am început să mă axez mai mult pe partea muzicală, pe partea de artist, au fost neîncetat lângă mine frumosa mea iubită care totodată este și o mare artistă. Bibi, și un prieten foarte bun și drag mie, care și el e, la rândul lui, un mare artist și producător, Liviu Teodorescu”, povestea Antonio Pican anul trecut. 

Cântăreață celebră româncă, cerută de soție. A spus ”da”  în aeroport

Bibi și Antonio Pican sunt împreună de ceva timp și se iubesc foarte mult. Cei doi au scos și o piesă împreună anul trecut, care se numește ”Toate fostele”. La început de an, Bibi și Antonio Pican s-au decis să plece în vacanță în Dubai. Însă chiar pe aeroport, Bibi a primit poate cea mai importantă întrebare din viața ei de până acum. Tânărul Pican a cerut-o de soție. ”Aseară, înainte să plecăm în vacanță, în aeroport, am avut parte de cea mai neașteptată și frumoasă surpriză. A fost cu adevărat SPECIAL totul! Am trecut prin toate stările posibile înainte să răspund la ACEA ÎNTREBARE”, a scris tânăra pe Instagram. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BiBi (@bibi.official)

”DA!  @antoniopican . Te iubesc cu toată ființa mea și îți mulțumesc că mă faci în fiecare moment să mă simt cea mai iubită și cea mai fericită!”, a fost răspunsul lui Bibi la cererea în căsătorie. 

Cine sunt Bibi și Antonio Pican

Bianca Mihaela Lixandru (17 ani), alias BiBi, este o cântăreaţă de muzică pop-dance şi regaetton. Artista a cunoscut succesul ca urmare a punerii pe piață a melodiei „Ciocolata”, lansată de casa de discuri Roton Music, una dintre cele mai cunoscute din România.

Pe Antonio Pican (18 ani) il stiti de la X Factor, dar și din colaborarea cu Bibi, iubita lui, la piesa si videoclipul „Toate fostele” dar si de pe retelele de socializare. Cei doi au o relatie foarte frumoasa, colaboreaza muzical si sunt de nedespartit. 

Foto: Instagram

Tablouri despre care se spune că sunt bântuite. Poveștile lor îți dau fiori

 

Recomandarile noastre