Corina Caciuc a făcut băiat de casă din Reghecampf. Acum e doar cu gândul la fiul lor

Corina Caciuc a făcut băiat de casă din Reghecampf. Acum e doar cu gândul la fiul lor
Dincolo de problemele pe care le are cu viitoarea fostă nevastă, Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf trece printr-o transformare vizibilă alături de actuala sa parteneră, Corina Caciuc, cea care i-a dăruit al treilea fiu.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt părinții  micului Liam din luna mai. Venirea pe lume al noului Reghecampf junior a fost anunțată de mândrulș tată ca o veste pentru ceilalți doi fii ai săi, Luca și Laurențiu junior. „Astăzi dimineața a venit pe lume Frățiorul vostru Liam! Va iubește tata”, a anunțat antrenorul. Mesajul a fost însoțit de o poză cu cei doi fii ai săi, cel din prima căsătorie, Luca Reghecampf, dar și cel din căsnicia cu Anamaria, Laurențiu Jr. alintat „Bebeto”.

Între timp, Reghe a încheiat contractul cu Universitatea Craiova, înainte de termen, și a acceptat oferta azerilor, astfel că acum s-a mutat, împreună cu noua sa familie, în Azerbaijan, unde el antrenează echipa de fotbal din Baku. Asta în timp ce Anamaria e cu ochii pe el și la cât câștigă.

„Are 22.000 de dolari (n.r.- 21.750 de euro) salariu. El de la 180.000 pe lună, la arabi… Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10 – 12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto. El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, a afirmat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Corina Caciuc l-a făcut băiat de casă pe Reghecampf

Corina Caciuc are însă grijă să îl facă fericit pe Laurențiu Reghecampf, chiar dacă acum nu îi mai intră în conturi așa de mulți bani ca înainte. L-a făcut bărbat de casă, atent la fiecare gest al puiului său. Acesta distribuie imagini cu cel mai mic fiu au său, de care este extrem de mândru și încântat.

În ultima imagine pe care a postat-o pe rețelele sociale își arată urmașul, și una din jucăriile preferate de acesta, un Spiderman de pluș, alături de care bebelușul doarme liniștit. Imaginea e preluată de pe contului viitoarei sale soții. Foarte grijulie, Corina Caciuc i-a prins băiețelului o brățară roșie, anti deochi, la una din glezne, ca să fie sigură că nu îl pot atinge gândurile invidioșilor.

Sursa foto: Instagram