Corina Caciuc nu are rețineri, arată lumii ce se întâmplă în patul conjugal cu Reghecampf. Folosește acum și o mască – Exclusiv

Corina Caciuc nu are rețineri, arată lumii ce se întâmplă în patul conjugal cu Reghecampf. Folosește acum și o mască – Exclusiv
Relația dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, mama celui de-al treilea fiul al său, pare desprinsă din povești. Cei doi nu contenesc să își manifeste dragostea în public, pe rețelele de socializare.

Au ajuns până acolo cu dovezile de iubire încât Corina Caciuc nu mai are rețineri, arată lumii ce se întâmplă în patul conjugal cu Reghecampf. O face cu dezinvoltură, îl și etichetează, pentru ca lumea să înțeleagă foarte clar că toată acțiunea are loc fix în dormitorul lor.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au trecut peste toate greutățile provocate de faptul că s-au iubit pe ascuns în timp ce antrenorul era căsătorit cu Anamaria Prodan.  De fapt, încă este, divorțul lor nefiind încheiat. Totodată, aceștia au devenit în urmă cu câteva luni părinții unui superb băiețel pe care l-au numit Liam.

În scurt timp va avea loc botezul micuțului, însă pentru nunta de vis, așa cum visa Corina Caciuc, mai trebuie să aștepte, pentru că Reghecampf ( care a cerut-o, i-a dat și numeroase inele de logodnă),  este încă soțul Anamariei Prodan.

Așteptând nunta, Corina își pune o mască și pozează din patul conjugal

Corina Caciuc așteaptă cu nerăbdare nunta. Și până ce va avea loc, arată lumii cât de legat e Laurențiu Reghecampf de ea. Mai mult, pe zice ce trece, din postura de parteneră / logodnică / viitoare soție a antrenorului de la Baku, Corina câștigă teren ca vedetă / influencer.

„Superba Caciuc Corina și-a hidratat tenul cu noile măști (…) Încearcă și tu noile servicii cosmetice în Alexandria”, se arată într-o postare în care iubita lui Reghe are fața acoperită cu o peliculă albastră și pe acare aceasta a preluat-on pe Insta story. Apoi a postat și fotografii cu iubitul ei, la care acesta i-a răspuns cu inimioară și flăcări. Cei doi se află în Baku

Laurențiu Reghecampf o face vedetă pe Corina

Amintim că Laurențiu Reghecampf a ajuns să rezilieze contractul cu Universitatea Craiova din lipsă de performanță și alte nemulțumiri din partea conducerii clubului, cu mai multe luni înainte de termen. Acesta a rămas și fără alte oferte din zona Golfului, despre care „transpirase” în presă, și, în lipsă de altceva, a semnat cu echipa din Azerbaidjan, unde a și plecat de câteva săptămâni.

Sursa foto: Instagram