Exclusiv! Reghecampf se pregătește de nuntă! Au anunțat logodna apropiaților, iată inelul cu diamant

Exclusiv! Reghecampf se pregătește de nuntă! Au anunțat logodna apropiaților, iată inelul cu diamant
Viața își urmează cursul firesc în familia Reghecampf, chiar și după un an tensionat, plin de scandaluri provocate de divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au trecut peste toate greutățile provocate de faptul că s-au iubit pe ascuns în timp ce antrenorul era și încă este căsătorit cu Anamaria Prodan. Totodată, aceștia au devenit în urmă cu câteva luni părinții unui superb băiețel pe care l-au numit Liam.

În scurt timp va avea loc botezul micuțului, însă nu va avea loc și o nuntă, așa cum visa Corina Caciuc. Laurențiu Reghecampf a cerut-o, i-a dat și numeroase inele de logodnă, însă el este încă în proces de divorț.

Din fericire, o nuntă tot o să fie în familia Reghecampf în viitorul apropiat, deoarece Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului din relația cu Mariana Pfiffer, a cerut-o, se pare, pe frumoasa lui iubită, Asiana Peng, de soție.

Fosta gimnastă de elită a României a fost „premiată” după ce și-a luat licența în kinetoterapie cu un superb inel cu diamant

Fosta gimnastă a lotului național, născută în Caransebeș (și nu la Deva, așa cum a tot apărut prin articole din presă!), a primit un inel superb, cu diamant, pe care l-a arătat prietenilor. Bijuteria i se potrivește de minune și se declară mai fericită ca niciodată. Luca Reghecampf i-a făcut acest minunat cadou după ce frumoasa brunetă a luat licența, marcând astfel sfârșitul unei importante etape din viața ei și începutul unei vieți în doi, ca familie, în mod oficial.

Sunt un cuplu foarte frumos, care încearcă să nu se implice sau să fie implicați în problemele adulților din familie. Asiana e o femeie foarte motivată, ambițioasă și voluntară, așa cum a fost și ca gimnastă. E un real sprijin pentru Luca și amândoi își construiesc o afacere din care speră să câștige independență financiară.

Asiana Peng formează un cuplu cu Luca de mai bine de un an, iar relația lor pare să fie una foarte bine sudată.

VIDEO EXCLUSIV – INELUL DE LOGODNĂ AL ASIANEI PENG:

 

Recomandarile noastre