Corina Caciuc îl ține în puf, Anamaria Prodan îi arată cine e șefa. Afacerista pune poliția pe Reghecampf

Corina Caciuc îl ține în puf, Anamaria Prodan îi arată cine e șefa. Afacerista pune poliția pe Reghecampf
Anamaria Prodan vrea să-l pună la pământ pe Reghecampf. Impresara a făcut un pas la care fostul soț nu s-ar fi așteptat.

Reghecampf e la un pas să fie adus în țară cu mandat. Anamaria Prodan n-a pierdut timpul și i-a mai dat o palmă zdravănă.

Corina Caciuc îl ține în puf, Anamaria Prodan îi arată cine e șefa. Afacerista pune poliția pe el

Anamaria Prodan și Reghecampf urmează să se vadă la tribunal pe data de 28 septembrie în procesul de divorț ce are loc la Tribunalul Buftea. Dar afacerista i-a făcut și plângere penală pentru bunurile care spune că le-a sustras de la familie, iar antrenorul e posibil să ajungă urgent în țară pentru a fi audiat.

El trebuie să se prezintă imediat la secția de poliție Buftea, unde trebuie să spună tot ce știe despre acuzațiile care i se aduc de fosta soție. Dacă nu va ține cont de lege, atunci va fi adus cu mandat.

„Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani”

„Normal că știu unde sunt bunurile familiei. Am avut ceva timp să aflu. Dar, repet, problemele acestea sunt ale familiei mele și sper să le rezolv urgent. (…) Mă rog la Dumnezeu să le închidem, cu cât mai repede cu atât mai bine. M-am săturat să facem deliciul presei de atâția ani.

Reghe nu realizează acest lucru pentru că a fost ușor în mintea lui să-i construiesc o asemenea imagine, un asemenea nume și o asemenea carieră. Eu însă știu cât m-am chinuit 15 ani! Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Pordan, pentru Click.

Urmează să fie rezolvată și problema pensiei alimentară

La procesul de divorț se va rezolva și problema pensiei alimentare pe care Reghe trebuie să o plătească băiatului pe care îl are cu Anamaria Prodan. La ultima înfățișare care a avut loc în iulie, judecătorii de la Tribunalul Ilfov au decis ca fostul fotbalist să scoată din buzunar 2.000 de euro pe lună.

„Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese”

„Dacă vrea să-și viziteze copilul este bine venit, dacă nu, la fel. Nu este problemă. Bebeto s-a obișnuit în doi ani să nu-l vadă, deci este la latitudinea lui dacă vrea să-l vadă sau să-l ajute! Eu, Anamaria Prodan, am mers mai departe, mi-am învățat lecția și am hotărât să nu mai vorbesc despre nimic din viața mea!

Eu și copiii mei vrem sa terminam mai repede acest divorț și să uităm de absolut tot! Sper ca acest nou copil al lui și amanta să-l convingă să divorțeze și să închidă toate aceste procese pe care singurel le-a deschis fără nici un temei și fără nici un rost! Să fie foarte clar! Este bine venit să-și vadă și sa-și ajute băiatul! Dacă despre fete a declarat că nu-s ale lui, este ok! Fetele l-au iubit și îi vor păstra o amintire frumoasă a vremurilor de mult trecute.

La fel îmi învăț toți cei trei copii să îi păstreze această amintire frumoasă a celor 16 ani petrecuți împreună! Mulțumesc mult și vă rog să ne întrebați de alte lucruri de acum înainte, nu despre Reghecampf!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: instagram