Meghan Markle nu vrea să trăiască în umbra familiei regale. Începe o nouă serie de dezvăluiri

Meghan Markle nu vrea să trăiască în umbra familiei regale. Începe o nouă serie de dezvăluiri
La sfârșitul lunii decembrie 2020, Harry și Meghan au semnat contractul pentru primul episod din podcast-ul lor intitulat Archewell Audio. Așa cum a fost prezentat, era un proiect pilot al unui acord de colaborare cu Spotify pentru o sumă egală cu 18 milioane de lire. Au făcut un episod pe care aproape că nu l-a ascultat nimeni.

Anul trecut, analiștii erau de părere că, pe scurt, Harry și Meghan nu ar avea atât de multe de spus sau un public atât de dornic să-i asculte, în ciuda faptului că prințul este pe cale să își publice memoriile, promițând să facă lumină asupra unor aspecte care au rămas neclare în legătură cu Familia Regală. De altfel, Harry și Meghan au semnat acorduri cu mai multe companii pentru producție de conținut audio și video.

Iată că acum gigantul Spotify îi mai dă o șansă lui Meghan Markle după chixul monumental din 2020. Așa se face că la doi ani după ce au anunţat un „parteneriat pe mai mulţi ani” între Spotify şi compania lor de producţie Archewell Audio, Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au lansat marţi podcastul săptămânal „Archetypes”.

În primul episod, intitulat „The Misconception of Ambition”, ducesa de Sussex şi-a invitat prietena, pe campioana de tenis Serena Williams. Împreună, ele au discutat în special despre dublul standard cu care se confruntă femeile atunci când sunt calificate drept „ambiţioase”, respectiv impactul pe care acest lucru îl are asupra vieţilor lor.

De vorbă cu Serena Williams, Meghan vrea să exploreze stereotipurile care inhibă femeile

„Nu-mi amintesc să fi simţit personal conotaţia negativă din spatele cuvântului ambiţios până când am început să mă întâlnesc cu soţul meu de acum şi se pare că ambiţia este un lucru teribil, teribil. Pentru femei”, a afirmat Meghan Markle. „Din moment ce am simţit negativitatea din spatele ei, este foarte greu să nu o simt. Nu pot să nu văd asta nici în milioanele de fete şi femei care se fac mai mici, mult mai mici în mod regulat”.

În podcast, Meghan explică faptul că vrea să exploreze stereotipurile care inhibă femeile şi să afle de unde provin şi de ce au persistat atât de mult timp, adăugând: „Desigur, ştiu eu însămi una sau două din aceste etichete”. Ea a mai spus că doreşte să împărtăşească experienţele ei şi pe ale altor femei, în speranţa că „propria ei experienţă va ajuta alte femei să se exprime”.

Podcastul poate fi ascultat gratuit pe Spotify,  urmând link-ul.

Cu „Archetypes”, Meghan Markle susține că vrea să interacţioneze într-un mod „necenzurat” cu invitaţii, inclusiv cu istorici şi experţi, pentru a descoperi originea stereotipurilor despre femei şi modul în care acestea modelează naraţiunile în cultură.

Meghan Markle rememorează un incident cutremurător

Meghan Markle rememorează un incident înfiorător prin care a trecut, după ce a aflat că a luat foc camera fiului ei, Archie, în timp ce ea și Harry erau plecați. Ducesa de Sussex a vorbit pentru prima dată despre acest incident, spunându-i Serenei Williams că în 2019, când fiul ei avea 4 luni când l-au dus, ea și Harry, în Africa de Sud. Meghan a povestit că și-au lăsat fiul la o unitate de cazare înainte de a merge să țină un discurs în apropiere, și când a terminat, Meghan a aflat că un incendiu a izbucnit chiar în camera lui Archie.

După ce a alergat înapoi, Meghan l-a găsit pe Archie nevătămat – bona lui l-a scos din cameră în timp ce s-a dus să ia o gustare, iar după ce au ieșit, un calorifer din cameră a luat foc. Ceea ce a fost mai rău, după această întâmplare la limită, Meghan Markle, mamă activă,  a fost nevoită să îl lase din nou pe Archie în urmă pentru a participa la un alt angajament, în ciuda faptului că a cerut anularea evenimentului. În următorul episod, ducesa de Sussex va discuta cu cântăreaţa Mariah Carey.

Sursa foto: Instagram