Corina Caciuc l-a lăsat desculț pe Laurențiu Reghecampf – Exclusiv

Corina Caciuc l-a lăsat desculț pe Laurențiu Reghecampf – Exclusiv
Laurențiu Reghecampf și iubita sa, Corina Caciuc petrec, după Crăciun of frumoasă vacanță exotic.

Practic este prima vacanță exotică pe care cei doi o fac împreună. Primele imagini au fost distribuită de Corina la scurt timp după ce au ajuns la destinație. Atât ea cat și Laurențiu Reghecampf sunt secretoși cu privire la destinația în care au ajuns. Există un sau câteva indicii, și anume faptul că locația în care au ajuns e una plină de căldură și soare, de vegetație luxuriantă. Mai plouă, dar atunci când plouă, vin sub verandă mariachi și cântă.

În plus, există și păuni, de care Corina Caciuc este foarte încântată, așa cum a demonstrat într-un video postat de la începutul vacanței. Între timp l-a lăsat desculț pe Reghecampf. Și l-a scos romantic, la plimbare pe plajă, doar ei doi.

Divorț cu scântei între Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf este, în relația cu Corina Caciuc, tatăl unui băiețel și așteaptă cu nerăbdare să își poată lua de soție iubită. Până atunci însă el trebuie să finalizeze divorțul de fosta sa nevastă, Anamaria Prodan, care i-a intentat mai multe procese și care îl acuză că nu este interesat de propriul fiu din relația lor.

După ani de relație în care au pozat în familia model, cel mai îndrăgostit cuplu și cei mai grijulii părinți, despărțirea a fost una urâtă, cu scandaluri, acuze și chiar bătaie în stradă, filmată, strategic, de un apropiat al impresarei. Scenele rămân cu puternic impact emoțional: ambii soți se lovesc unul pe altul, cum știu ei mai bine.

Anamaria Prodan vorbește despre noul bărbat din viața ei

Merită amintite și e-mail-urile Corinei către Reghecampf, în care îi dădea ultimatumuri legat de faptul că trebuia să anunțe relația cu ea. Cert este că după despărțire, bătălia dintre foștii soți a fost una cât se poate de dură. Ambii foști soți au scos la înaintare artileria grea. Prodanca l-a acuzat pe Laurențiu că a furat bani. Dar și poșetele și pantofii ei. Și că i-ar fi dat, accesoriile, noii iubite, cadou. Se pare că au același număr la picior, ambele. Regfhecampf a acuzat-o că a dat presei imagini compromițătoare cu Corina Caciuc.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre