Corina Caciuc, răsfățată de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul s-a întrecut pe sine

Pasionat de bucătărie, Reghecampf nu se dă niciodată în lături când vine vorba să facă ceva bun de mâncare.
Laurențiu Reghecampf nu e doar un antrenor de fotbal cunoscut și apreciat, ci și un bucătar remarcabil. De altfel, nu odată fosta soție, Anamaria Prodan i-a lăudat preparatele culinare delicioase. De data asta, de bunătățile de pe masa de Paște s-a bucura Corina Caciuc, căreia antrenorul nu-i refuză absolut nimic. Iar printre mâncărurile delicioase s-a numărat și ciorba de ied a la grec. Și nu din orice ied, ci din cel care bea doar lapte.
„Am mai multe lucruri, pe care le gătesc eu. Ciorbă de ied a la grec, îmi place să o fac cu smântână. De ied care bea numai lapte, nu e dat la iarbă, mielul la fel, maxim 8 kilograme.
Toate astea le fac eu. Fac stufat, mielul, fiecare kilogram 160 de grade cu folie deasupra, fiecare kilogram o oră la cuptor. La sfârșit, dai 200 de grade și 10-15 minute să se rumenească cu bere deasupra”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf cu ceva timp în urmă, la Kanal D.
După luni întregi în care a spus tot ce a avut pe suflet despre fostul soț, Anamaria Prodan pare că s-a mai liniștit și vrea doar ca divorțul să se termine cât mai repede posibil. Vedeta a stat de Paște acasă, cu toți prietenii, apoi a mărturisit că va pleca în Dubai.
„Merg în Dubai o săptămână și încep, încet-încet, treaba, pentru că am business-uri peste tot în lume și în Asia, și în România, și în America. Încet, vreau să mi le pun pe picioare. Cadoul pe care mi-l doresc cel mai tare de la Paște este să divorțez! Și sper ca asta să se întâmple cât mai repede! Pe Laur l-am iertat toți! Cel mai frumos lucru de Paște este să înveți să ierți!”, a mărturisit impresara, pentru Click.