Corina Chiriac, fără soț, fără copii, fără cățel. Doar fanii îi mângâie zilele

Corina Chiriac, fără soț, fără copii, fără cățel. Doar fanii îi mângâie zilele
Draga noastră Corina Chiriac este de peste 50 de ani pe scenă. A muncit mult, spre bucuria românilor care o adoră. Dar, din această cauză nu are familie. Are însă o mulțime de prieteni și fani care s-au grăbit să o felicite azi, 26 octombrie, de ziua ei.

Frumoasă, talentată, dezinvoltă, Corina Chiriac a fost îndrăgită chiar de la primele sale apariții. Nu s-a schimbat nici până azi, 26 octombrie, când împlinește 72 de ani. Corina Chiriac a frânt multe inimi, a avut iubiri împlinite, dar și decepții în dragoste. Acum nu are soț, copii, nepoți și nici câine. Doar munca.

La mulți ani distinsă doamnă!

Pe 26 octombrie, Corina Chiriac împlinește 72 de ani

Corina Chiriac, fără soț, fără copii, fără cățel

Corina Chiriac este asaltată de mii de fani, iar ea este foarte activă pe rețelele de socializare. Chiar dacă e pandemie, chiar dacă muzica ușoară nu mai este ”la modă”, artista are fanii ei. Se bucură de prietenii de o viață cu cei care i-au fost colegi pe scenă. Mirabela Dauer, Angela Similea, Sofia Vicoveanca au fost printre primii care i-au urat azi, 26 octombrie, ”La mulți ani!”. Iar Paul Surugiu Fuego o are invitată frecvent în emisiunea ”Drag de România mea”, de la TVR 2. Sunt o mare familie, după ce zeci de ani au fost în turnee prin toată țara și în străinătate.

Corina Chiriac s-a născut într-o familie de muzicieni, iar la 21 de ani era cunoscută în toată țara, de la televizorul alb-negru. A fost doar începutul unei cariere de excepție.

Corina Chiriac s-a născut într-o familie de muzicieni, iar la 21 de ani era cunoscută în toată țara, de la televizorul alb-negru (fotografie din 1983)

De ce Corina Chiriac este singură

A frânt multe inimi, a avut iubiri împlinite, dar și decepții în dragoste. Acum, are un singur regret, nu are alături persoane cărora să le spună „soțul meu”, „fiica mea” sau „nepotul meu”.

„Am fost mereu un om activ. Nu mai am părinţi, nu am soţ, nu am copii, nu am nepoţi, nu am câine. Am numai meseria mea. Dacă aveam o familie, sigur că altfel ar fi stat lucrurile, sigur nu mai puteam avea acestă dedicaţie pentru meserie sau această libertate de mişcare. Dar eu mi-am ales felul acesta de viaţă încă din facultate. Sunt un om care a ales să nu aibă o familie, ca să nu fiu nevoită să am constrângeri şi astfel să-mi rănesc familia, să o părăsesc plecând în turnee sau călătorii”, mărturisea Corina Chiriac pentru Formula AS.

Bărbații din viața Corinei Chiriac

Cele două mari iubiri ale artistei au fost Ovidiu Lipan Țăndărică și celebrul artist ceh, Karel Gott, un interpret divinizat în țara sa.

Corina Chiriac a trăit o poveste de dragoste cu Ovidiu Lipan Țăndărică, dar relația lor nu s-a încheiat cu un mariaj. Peste ani, Țăndărică spunea că îi pare rău că nu a cerut-o de soție.

Apoi, Corina Chiriac l-a cunoscut pe Karel Gott la un festival de muzică din Cehoslovacia. Și cu el artista noastră a fost la un pas de căsătorie. Corina Chiriac a făcut mult timp naveta în Republica Cehoslovacia, atât pentru concerte, cât și pentru a se întâlni cu acesta. Nu a fost să fie însă nici de data aceasta.

Corina Chiriac a ajuns totuși în fața altarului mult mai târziu, în SUA, în 1993. S-a căsătorit cu un un bărbat mult mai tânăr decât ea, un om de afaceri, Virgil Anastasiu. Mariajul a durat însă numai patru ani.

Corina Chiriac: ”Am locuit pe trei continente!”

”Nu am vrut să dezamăgesc oameni, chiar dacă la rândul meu am fost şi eu rănită. Dar cariera nu m-a dezamăgit niciodată. În plus, nu mai am vârsta nebuniilor, a amorurilor. Nu mai am dispoziţia pe care o aveam la 20, 30, 40 de ani. În locul lor, îmi inventez preocupări frumoase”, a povestit artista pentru „Formula AS”.

Corina Chiriac, o carieră de succes

Corina Chiriac este una dintre artistele de la noi de mare succes, în special în anii ’70 și ’80. S-a născut pe 26 octombrie 1949 la București, într-o familie de muzicieni. A învățat de mică vioala și pianul. În martie 1970 debutează la concursul TV „Steaua fără nume”, unde obține nota maximă și consacrarea în fața publicului roman.

În același an se lansează pe plan național cu nemuritoarea lucrare a lui Ivanovici „Valurile Dunării”. Reprezentă România la Festivalul Internațional „Cerbul de aur” în 1971 și obține o Cerbul de bronz. Susține numeroase turnee în țară și peste hotare. A cântat sute de melodii și a lansat numeroase șlagăre. „Opriți timpul” și „Banii n-aduc fericirea”, ”Strada speranței” sau ”Inimă nu fi de piatră” sunt cele mai îndrăgite piese cântate de Corina Chiriac.

Recomandarile noastre