Ovidiu Lipan-Țăndărică, unul dintre cei mai curtați bărbați din România

Ovidiu Lipan-Țăndărică, unul dintre cei mai curtați bărbați din România
Ovidiu Lipan-Țăndărică a fost în tinerețe unul dintre cei mai curtați bărbați din România. Și acum iubește. În urmă cu 50 de ani a trăit o poveste de dragoste ca-n filme cu Corina Chiriac.

Ovidiu Lipan-Țăndărică a fost în tinerețe unul dintre cei mai curtați bărbați din România. Era daja celebru la 15 – 18 ani, după ce a fost membru al celor mai în vogă formații de muzică rock, Roșu și Negru și Phoenix.

Pe 31 ianuarie, dragul nostru Țăndărică împlinește 68 de ani.

Ovidiu Lipan-Țăndărică, unul dintre cei mai curtați bărbați din România

Ovidiu Lipan-Țăndărică a fost vedetă de tânăr, iar femeile oftau după el.

Avea tobă în casă, a bunicului, și băiatul a început să bată toba. La 15 ani era deja copilul teribil al tobelor și al rock-ului românesc. Cu un mare succes în rândul studenților, formația Roșu și Negru, a făcut concerte în toată țară cu sălile pline, iar Ovidiu Lipan era cap de afiș.

În tinerețe, Ovidiu Lipan-Țăndărică a fost unul dintre cei mai curtați bărbați din România.

Ovidiu Lipan-Țăndărică s-a iubit cu Corina Chiriac

În anii 70, a trăit o poveste de dragoste ca-n filme cu Corina Chiriac. Acum, la 68 de ani, artistul este gata de însurătoare. Femeia de care s-a îndrăgostit nebunește fiind o scriitoare cu 26 de ani mai tânără.

Ovidiu Lipan-Țăndărică, unul dintre cei mai curtați bărbați din România

 

Însă, acum 50 de ani, timp de patru ani, Țăndărică s-a iubit cu Corina Chiriac, despre a spus nu doar o dată că este iubirea vieții lui.

N-a fost să fie și s-au despărțit. Corina Chiriac a trăit apoi o poveste de dragoste cu celebrul artist ceh Karel Gott.

„Am avut multe iubite, dar marea mea dragoste a fost Corina Chiria”’, a mărturisit, la un moment dat, toboșarul lui Phoenix.

”Nu vreau să vorbesc prea mult despre viaţa mea. Mă bucur de viaţă şi de tot ce e frumos.

De ceva timp, am o relaţie cu o femeie superbă, cu care mă plimb, citesc şi îi gătesc.

După cum ştiţi, mie îmi place enorm să-mi petrec timpul în bucătărie, aşa că o surprind de fiecare dată cu ceva bun”, a povestit Ovidiu Lipan-Ţăndărică.

Ovidiu Lipan-Țăndărică a fugit în Germania la 24 de ani

Foarte apreciat în țară, Ovidiu Lipan-Țăndărică a fugit din țară cu ceilalți membri ai formației Phoenix, conduși de Nicolae Covaci, la începutul verii 1977. În Germania a continuat să cânte în diverse formule, nu numai cu foștii Phoenix.

Faimosul toboșar a dus numele României peste tot în lume, susținând spectacole în Europa, America de Nord și America Latină.

Artistul a fost căsătorit o singură dată cu o nemţoaică.

„M-am cam îndrăgostit în perioadă aia, mă îndrăgosteam pentru că aveam nevoie să mă îndrăgostesc, simţeam şi eram foarte pur.

Acum am învăţat să nu mă mai dedic aşa, în totalitate, pentru că şi suferinţa e mare.

Aveam 16 ani şi m-am îndrăgostit spontan de o suedeză care şi acum ştiu cum o cheamă şi făceau ăştia culoar când treceam cu ea.

Eu nefiind un bărbat frumos, în sensul frumuseţii masculine, dar dacă îmi pui imaginea de atunci eram aproape de Al Pacino, Deniro.

M-am căsătorit în Germania, eu am un băiat Alexander Leonard Lipan care a studiat în Olanda la Conservator şi acum cântă”, a povestit mai demult artistul.

Ovidiu Lipan-Țăndărică: ”Alexander Leonard Lipan a studiat în Olanda la Conservator şi acum cântă”


De ce este trist Florin Piersic. Mesaj emoționant al marelui actor

Cristi Minculescu, o voce de cinci stele. Peste 40 de ani pe scenă