Nu a vrut să știe nimeni, iar acum a dat vestea cea mare. Ce se întâmplă cu fosta gimnastă Corina Ungureanu.

Corina Ungureanu a dezvăluit secretul bine ascuns: ce „medalie de aur” i-a oferit viața, de curând

La 41 de ani, Corina Ungureanu a intrat în rândul celor mai frumoase mame. Gimnasta a adus pe lume un băiețel, dar a preferat ca până acum să țină totul secret. Bebelușul a primit numele de Carlos. Vedeta a postat totul pe facebook, iar mesajele au curs.

„Suntem foarte fericiți pentru această minune”

„Azi, 28 iulie, Carlos Muñoz  a sosit în viaţa noastră! Nu avem cuvinte să descriem ce simţim. Aşa că ne limităm doar la a spune că eu şi Santiago Muñoz suntem foarte fericiţi pentru această minune. Vă salutăm cu drag pe toţi!”, a declarat Corina Ungureanu pe reţelele de socializare.

Printre cei care au felicitat-o s-au numărat și fostele colege. E vorba de Monica Roşu, proaspătă mămică, dar și Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică şi antrenorul Nicolae Forminte. Corina și Santiago Muñoz sunt împreună de cinci ani și s-au cunoscut pe un teren de golf. Gimnasta încerca să învețe tainele acestui frumos sport, iar tatăl lui, spaniol, era instructor.

A luat de două ori titlul mondial la gimnastică artistică

Corina Ungureanu face parte din generaţia de aur a gimnasticii româneşti. Ea a fost campioană europeană la sol în 1998 şi a obținut de două ori titlul mondial la gimnastică artistică, la Lausanne (1997) şi Tianjin (1999). După ce a terminat cu viața sportivă, a fost antrenor al unei grupe de copii din Anglia.

S-a reîntors apoi în România, a intrat în politică și a fost preşedintele departamentului de tineret şi sport al UNPR Prahova. Apoi consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului. Ulterior, s-a reîntors la mai vechea sa pasiune, golful, devenind membru de onoare la Lac de Verde-Breaza. În prezent, Corina e antrenor de gimnastică, dar şi jucător de golf cu experienţă.

Sursă foto: Instagram

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp