Cornelia Catanga cântă din nou, la un an după ce a făcut infarct

Cornelia Catanga cântă din nou, la un an după ce a făcut infarct
Cornelia Catanga muncește din nou, după ce și-a speriat fanii cu infarctul făcut anul trecut. Vineri, 4 septembrie, interpreta de muzică lăutărească  va avea spectacol la Grădina Valahia, din Snagov, cu soțul ei și cu fiul abia întors din SUA.

Cornelia Catanga a avut numai necazuri în 2019. După ce a rămas pe drumuri, fiind nevoită să părăsească vila din Chitila, în care locuia alături de soţul ei, Aurel Pădureanu, şi de fiul lor, Alexandru, artista a intrat în depresie.

Cornelia Catanga (62 de ani), cunoscută ca Regina Muzicii Lăutărești, după dispariția Romicăi Puceanu, are din copilărie probleme de sănătate, fiind diagnosticată cu retinopatie pigmentară, şi a fost operată de trei ori la ochi. În ultimii ani, ea a stat foarte mult prin spitale. În 2018 a fost internată de urgenţă la Spitalul de Oftalmologie Bucureşti. Acum lucrurile par că s-au aşezat şi ea se simte mult mai bine şi, mai ales, gata să o ia de la capăt cu toate.

Cornelia Catanga cântă din nou

Cornelia Catanga a trecut peste o perioadă critică din viaţă, dar a găsit puterea să-şi revină şi să uite de boală. Pentru că nu mai are casă, interpreta de muzică lăutărească trage tare ca să-şi plătească chiria şi să se descurce cu banii.

La trei luni de când a fost la un pas de moarte din cauza unui infarct (iulie 2019), Cornelia Catanga  a revenit în forţă pe scenă, la evenimente private şi în studioul de înregistrări.

Vineri, 4 septembrie, interpreta de muzică lăutărească  va avea spectacol la Grădina Valahia, din Snagov, cu soțul ei și cu fiul abia întors din SUA.

Cornelia Catanga zice că, pur si simplu, gazda de la aceasta frumoasa locatie, iubeste muzica bună, de calitate și i-a invitat să țină un concert acolo, în restaurantul unui resort țărănesc!

”Eu consider, că și gazda a ales foarte bine ! Pentru că în România nu există o familie cu artiști cu trei stiluri total diferite.”, spune Cornelia Catanga.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp