Coronavirusul decapitează și un partid. „Aveți grijă de voi!”

Coronavirusul decapitează și un partid. „Aveți grijă de voi!”
Nu a fost precaut în această campanile electorală și acum trage ponoasele. ”Trecem și peste asta”, a scris Dan Barna, președintele USR.

Chiar dacă au spus că vor face campania pentru alegerile parlamentare 2020 mai mult pe online, uite că undeva Dan Barna, președintele USR, a greșit. Are COVID-19.

Dan Barna: ”Trecem și peste asta”

Preşedintele USR, Dan Barna (45 de ani), a fost diagnosticat cu COVID-19. Partidul condus de acesta este în campanie electorală 2020. ”Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare”, declară președintele USR.

”Am aflat în această după amiază că am contactat COVID-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare. Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta”, a scris Dan Barna, joi, pe pagina sa de Facebook.


Ea e iubita ascunsă a lui Cornel de la Vank? Mesajul artistului către Lidia Buble e cheia