Jurnalistul Victor Ciutacu: „Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor”

Jurnalistul Victor Ciutacu: „Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor”
Jurnalistul de la România TV Victor Ciutacu vine cu o veste neașteptată. El a anunțat că tocmai a primit un rezultat pozitiv la testul de coronavirus. „Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor”, a spus el.

COVID-19 a dat iama și prin televiziuni. Multe vedete au fost infectate până acum și, din fericire, au trecut destul de bine peste perioada de izolare.

Jurnalistul Victor Ciutacu: „Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor”

Mesaj neașteptat de la realizator România TV, Victor Ciutacu.

„Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Așa că fac aici cuvenitul anunț: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunțat contacții, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soție. Care a fost testată negative, a scris jurnalistul pe pagina sa de socializare.

”După cum am mai anunțat într-o confesiune anterioară, cred în existența virusului ucigaș. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat și mințile, doar că acum îl și simt aproape de mine; neplăcut și inconfortabil de aproape. Și, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am și purtat intens masca, lucru ușor de probat cu mărturii ale colegilor și ale șoferilor de Uber. Dacă mă întrebați pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască”, a completat Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu: ”Sper că voi duce povestea pe picioare”

„N-am de gând să fac aici reality show cu viața și cu sănătatea noastră, așa că nu vă așteptați la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype. Dacă mă prăbușesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mișto, că am talent la asta. Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile și nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (și sper) că voi duce povestea pe picioare, ” a mai spus jurnalistul.

N-am sfaturi înțelepte să vă dau. Nu cred că aveți nevoie de mine să vă spălați pe mâini și să purtați (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaționali ai puterii politice, m-aș feri să diseminez mesajul „purtați mască, protejați-vă” prin intermediul celor care tocmai anunță că au fost infectați”, a conchis jurnalistul de la România TV.


Melissa McCarthy, pe mâna medicilor. Cu ce simptome ciudate a ajuns celebra actriță la urgențe