Cosmin Seleși s-a săturat de televiziune. Are un nou as în mânecă

Cosmin Seleși s-a săturat de televiziune. Are un nou as în mânecă
După ce și-a dat demisia de la Antena 1, Cosmin Seleși s-a liniștit și își vede de viață. Cu ce se ocupă acum.

Cosmin Seleși e fericit cu ceea ce face acum. Chiar dacă a primit alte oferte de a reveni pe sticlă, deocamdată a spus pas.

Cosmin Seleși s-a săturat de televiziune. Are un nou as în mânecă

Decizia lui Cosmin Seleși de a pleca de la Antena 1 a uimit pe multă lume. Vedeta e însă mulțumită de cum a procedat, afirmând că schimbările din viața sa i-au făcut bine. Au venit și alte oferte de la alte posturi de televiziune dar, cel puțin pentru moment, Cosmin nu se grăbește.

Cel mai mult îi place să facă filme, iar în prezent poate fi văzut în pelicula Pup-o mă, 2. În plus, e ocupat și cu muzica și se bucură că a început să aibă tot mai multe cântări alături de trupa lui, Cosmin Seleși Band.

„Am început să facem filme cu Alin Pânc și Văru Săndel”

“Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță, dar momentan nu știu nimic sigur ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață.

În plus, am început să facem filme cu Alin Pânc și Văru Săndel și avem multe proiecte la care vom lucra. Este important că avem treabă. Mă vedeți deocamdată pe Netflix, în ‘Pup-o, mă 2’ și la teatru”, a declarat Cosmin Seleşi, potrivit click.ro.

Teatrul Muzical Ambasadorii vor să colaboreze cu fostul prezentator

Ideile creatoare și propunerile îndrăznețe ale lui Cosmin Seleși l-au făcut pe Ciprian Rogojan, managerul Teatrului Muzical Ambasadorii să-i facă o ofertă care l-a încântat pe artist. “De ce Teatrul Muzical Ambasadorii? Pentru că este un teatru tânăr din punctul meu de vedere, e un teatru muzical, e o provocare pentru mine. Cred că arta spectacolului poate fi dusă și exploatată la maxim atâta timp cât ai în teatru și coregrafi, balerini, interpreți, cântăreți, și actori.

Eu cred că împreună vom face niște proiecte minunate. Să ne ajute bunul Dumnezeu să scăpăm de pandemie odată și să se întoarcă încet, încet publicul în sala de teatru. Împreună cred că o să oferim tuturor spectatorilor care vor veni la noi la teatru spectacole minunate și pline de magie, magia teatrului”, a povestit Seleși.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre