Cream umplea stadioanele în adolescență, azi cântă într-un restaurant aproape gol. Video

Cream umplea stadioanele în adolescență, azi cântă într-un restaurant aproape gol. Video
Pe vremuri, Cream umplea stadioanele. Era mai tinerică și muzica ei era la mare modă. Acum a ajuns să cânte într-un restaurant cam gol.

Claudia Pavel, cunoscută mai ales sub numele de scenă Cream, a promis mare petrecere seara trecută, într-un restaurant de fițe de pe malul mării. Victor Slav a fost de față și a filmat-o. Și a arătat cum au stat lucrurile, chiar dacă nu și-a propus, neapărat, să facă asta.

Într-un story postat pe Instagram, Cream le arată fanilor că a primit un apartament luxos pentru prestația ei, cu vedere directă spre o plajă de lux de pe malul Mării Negre. Colegii de la Kanal D au și filmat-o, în timp ce invita publicul la restaurant, unde urma să facă, cităm, „mare petrecere”. După cum se vede din înregistrarea postată de Victor Slav, numai de petrecere nu a fost vorba.

Restaurantul a fost destul de gol, iar clienții nu au avut niciun chef să „petrecere” alături de vedetă. Aceasta a cântat și a dansat, însă ,muzica pe care continuă să o facă, e destul de ieșită din trend, de ceva timp.

Petrecere la festival și plajă

Ca să nu rămână fără petrecere, mai ales că avea chef de distracție, Cream  s-a alăturat și ea zecilor de mii de români care au participat, seara trecută, în prima zi a ediției Neversea, celebrul festival de la malul mării. S-a distrat de minune și chiar a filmat marea de oameni care a dansat și s-a distrat într-o petrecere adevărată, de amploare. Vedeta a menționat că acesta e „singurul story pe care îl face” de la festivalul menționat.

În vârstă de 37 de ani, Claudia Pavel alias Claudia Cream a început să lupte pentru visul de a fi vedetă a scenei de la numai 7 ani, când a luat primele lecții de muzică. Și-a cultivat talentul și vocea remarcabilă, iar la 15 ani și-a făcut debutul pe scena muzicală din România alături de grupul Candy. Vedeta cu picioare lungi și 1,76 m înălțime a scos, de-a lungul carierei sale, șase albume.

Sursa foto / video: Instagram