Prodanca râde de salariul lui, dar acum mai are un motiv:  Laurențiu Reghecampf a ajuns pe coclauri, la propriu – Exclusiv

Prodanca râde de salariul lui, dar acum mai are un motiv:  Laurențiu Reghecampf a ajuns pe coclauri, la propriu – Exclusiv
Chiar dacă el s-a ținut mereu sus, cu haine făcute la comandă, mașini scumpe și alte artificii de imagine, Anamaria Prodan ține să atragă atenția asupra viitorului ei fost soț: nu se scaldă în bani cum s-ar crede.

Anamaria Prodan a dezvăluit vineri, pentru Fanatik, exact câ câștigă Reghe pentru a antrena echipa din Baku. Realitatea e de-a dreptul crudă, lasă ea de înțeles, și departe de așteptările financiare ale noii iubite a bărbatului.

„Are 22.000 de dolari (n.r.- 21.750 de euro) salariu. El de la 180.000 pe lună, la arabi… Nu e rău, e cam nasol, nu? Că trăiești pe mulți bani, ești obișnuit să trăiești, dar nu cu 10 – 12 mii pe lună. Și o treime trebuie să îi dea lui Bebeto. El oricum e obligat să plătească, iar eu o să îl execut silit. Nu are ce să facă. Nu poate să ascundă banii din Azerbaijan, e contract”, a afirmat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Laurențiu Reghecampf își face de cap pe coclauri

În timp ce în țară lumea râde de el pe seama neplății pensiei alimentare, iar Anamaria Prodan se preocupă să amintească aproape zilnic acest detaliu al vieții lor, Laurențiu Reghecampf încearcă să fie cât de cât activ, măcar pe rețelele de socializare. A ajuns de-a dreptul pe coclauri, și o arată.

În mijlocul naturii, pe dealuri, între pomi, se plimbă Laurențiu Reghecampf, pentru a-și antrena noii fotbaliști pe care-i are în grijă. Tehnicianul a postat două imagini cu terenul de fotbal unde se antrenează echipa din Baku. Din imagini totul pare o idilică viață la țară, plină de aer curat.

Laurențiu Reghecampf a rămas fără oferte după rezilierea cu U Craiova

Amintim că Laurențiu Reghecampf a ajuns să rezilieze contractul cu Universitatea Craiova, din lipsă de performanță și alte nemulțumiri din partea conducerii clubului, cu mai multe luni înainte de termen. Acesta a rămas și fără alte oferte din zona Golfului, despre care „transpirase” în presă, și, în lipsă de altceva, a semnat cu echipa din Azerbaidjan, unde a și plecat de câteva săptămâni.

Sursa foto: Instagram