Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. „Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară…”

Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. „Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară…”
Anamaria Prodan nu mai lasă nimic de la ea și e mai pornită ca niciodată pe Reghecampf.

Cea mai sexy impresară din fotbalul românesc, Anamaria Prodan, e decisă să-l oblige pe Reghe să plătească fiecare leu din pensia alimentară.

Anamaria Prodan îl face de râs pe Reghecampf. „Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară…”

Războiul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf e abia la început, iar afacerista vrea să-i demonstreze fostului său soț cine e șeful. Așa că, a promis că actualul antrenor de la Neftchi Baku, va trebui să plătească până la ultimul leu pensie alimentară. Într-un interviu pentru Fanatik, vedeta a povestit ce se mai întâmplă cu viața ei în ultima perioadă și a afirmat că pensia alimentară este mult mai mare decât se știa până în prezent.

„Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro”

”Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an.

Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, a spus Anamaria Prodan.

Reghecampf nu a vrut să-l ia pe Bebeto în vacanță

Dar asta nu e tot. Anamaria susține că fostul soț, care a promis că-l va lua pe Bebeto în vacanță, nu doar că nu a făcut acest lucru, dar nici măcar nu-l mai sună. Ea spune că el s-a pretat să-i trimită fructe în loc de pensie alimentară, lucru care i-a făcut și pe judecători să râdă.

”A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis. De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic.

Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile. Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, a afirmat vedeta.

Sursă foto: instagram