Creatorul rochiei lui Marylin Monroe o face praf pe Kim Kardashian. Diva era la un pas să o distrugă

Creatorul rochiei lui Marylin Monroe o face praf pe Kim Kardashian. Diva era la un pas să o distrugă
Kim Kardashian a făcut istorie la Met Gala 2022 după ce a apărut îmbrăcată în rochia purtată de Marilyn Monroe în celebrul moment în care i-a cântat lui J.K. Kennedy „Happy Birthday, mr. President!”.  

Rochia a fost concepută special pentru celebra actriță, cu zeci de ani în urmă, iar recent a fost tranzacționată pentru incredibila sumă de 5 milioane de dolari.

Bob Mackie, creatorul celebrei rochii o critică aspru pe Kim Kardashian pentru că a purtat rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala 2022. Designerul în vârstă de 82 de ani a creat faimoasa ținută împreună cu Jean Louis, special pentru diva Monroe. Bob a desenat schița pentru creația originală în 1962, când lucra ca asistent al lui Jean Louis.

Kim Kardashian a fpcut foamea ca să încapă în rochia lui Marilyn, dar tot nu a reușit complet

După ce Marilyn a purtat rochia când i-a cântat „La mulți ani” președintelui John F. Kennedy, nimeni nu a mai îmbrăcat-o. e adevărat, ar fi fost și greu, având în vedere silueta minionă și subțire a actriței. Ca să încapă în rochie, Kim Kardashian a ținut săptămâni întregi o drastică cură de slăbire, care i-a redus greutatea cu 8 kilograme.

Dar chiar și așa, nu a încăput cum se cuvine în rochie. Practic, posteriorul nu a permis închiderea rochiei la spate. Ca atare, pentru parcurgerea covorului roșu de la Met Gala 2022, Kim a completat ținuta cu un șal de blană albă care îi acoperea partea de spate unde rochia a trebuit lăsată descheiată.

Pe durata galei, Kim a purtat o replică a rochiei

Așa cum am mai scris, vedeta a petrecut în rochie  mai puțin de o oră. Ulterior, ea s-a schimbat într-o alta, copie identică, dar croită pe măsurile ei.

A fost, în primul rând, o măsură de precauție pentru a nu se distruge prețioasa rochie.

„Consider că a fost o mare greșeală”, a declarat Bob Mackie pentru Entertainment Weekly. „Marilyn a fost o zeiță. O zeiță nebună, dar o zeiță. Ea era pur și simplu fabuloasă. Nimeni nu poza ca ea. Și rochia s-a făcut pentru ea. A fost concepută special pentru ea. Nimeni altcineva nu ar trebui să poarte acea rochie.”

Sursa foto: Instagram